Adjustable

Hästens boxspring Adjustable is een modern, verstelbaar bed in elk opzicht. Het is prachtig vormgegeven om hetzelfde niveau van ondersteuning, zachtheid en flexibiliteit van onze continentale assortiment te geven, maar met het gemak van een verstelbaar bed. Subtiele details, zoals de stiksels van de matras, werken samen om het bed een steviger gevoel te geven dan het andere verstelbare Hästens-bed Lenoria.

Maten: lengte en breedte aanpasbaar in stapjes van 0,5 cm. (maximale grootte is 400 cm).
Gewicht: 257,8 kg uitgaand van 180 x 210
Hoogte: 66 cm zonder poten
Stevigheid: zacht, medium, stevig of extra stevig.
Aantal lagen: 25 

U kunt de ADJUSTABLE volledig naar uw wens laten maken! Er zijn meer dan 20.000 combinaties mogelijk. Voor meer informatie neem contact met ons op.

Specificaties

Gewicht: 220,7 kg(180x210 cm)
Hoogte: 72 cm (inclusief Adjustable topdekmatras 7 cm, matras 27 cm, bodem 28 cm en Adjustable bedpoten 10 cm*)

Maak een keuze uit de stoffen uit de categorie A, B of C. Voor de Hästens Adjustable kan worden gekozen uit een exclusieve serie bedpoten van eikenhout, eikenhout met een messing bevestigingsplaat (zoals hier wordt weergegeven), eikenhout met een aliminium bevestigingsplaat of massief aluminium, allemaal inbegrepen bij de prijs van het bed.

Materialen

Het resultaat is de Hästens Adjustable. Het is een meesterwerk geworden, een combinatie van de beste natuurlijke materialen, traditioneel vakmanschap en alle aandacht voor zelfs de kleinste details. Aan één order wordt maar liefst 45 dagen zonder haast gewerkt. En dat terwijl negen vakmensen op beddengebied - echte topspecialisten van wereldklasse - ermee aan de slag zijn.

Kleuren

Blue check

Producten

Bekijk meer van Hästens