Hästens

Bekijk onze collectie

Wij verwelkomen u graag in onze Hästens store in Ede. Ervaar het gevoel van liggen op een Hästens bed. Kom proef liggen in onze Store en wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze! Voor nog meer informatie over de bedden verwijzen wij u graag naar de website van Hästens www.hastens.com

Gedegen advies

Advies dat gebaseerd is op kennis van de merken en de anatomie van het menselijk lichaam.

Meer dan een bed

U creëert, styleert en combineer. Klassiek getint of geheel design gericht, Lammerts van Bueren denkt met u mee

Unieke bezorgservice

Mensen die weten hoe belangrijk het voor u is dat u voor 100% tevreden bent met uw aanschaf.

Producten

Bekijk onze collectie

Waarom paardenhaar?

Slechts weinig materialen kunnen bij het bouwen van een bed aan paardenhaar tippen. Paardenhaar bevat zijn eigen ingebouwde ventilatiesysteem volledig vrij van allergenen. Hästens gebruikt gezuiverd paardenhaar om de bedden te maken al sinds de 19e eeuw. Het paardenhaar is afkomstig van de manen en de staarten van de paarden.

De topdekmatrassen

Een comfortabel dekmatras geeft u net dat kleine beetje extra dat u nodig heeft voor een superieur slaapcomfort.

BV: gevuld met dikke, zachte katoen/wol en zacht, veerkrachtig en flexibel paardenhaar van uitstekende kwaliteit. BJX: Gevuld met dikke, zachte katoen/wol en zacht, veerkrachtig geselecteerd paardenhaar van uitstekende kwaliteit. Voor extra veerkracht wordt gebruik gemaakt van de allerlangste en sterkste strengen. BJX Luxury: Gevuld met een aantal lagen katoen/wol, veerkrachtig geselecteerd paardenhaar van uitstekende kwaliteit.