Somnus

Bekijk onze collectie

Somnus bed verbetert en perfectioneert slapen door constant te testen en innoveren. De combinatie van het Sensa Intelligent Pocket Springs, natuurlijke materialen van de Somnus farm en vakmanschap maakt elk bed uniek. Bij Somnus is een bed niet het resultaat maar slechts het begin...

De bedden van Somnus kenmerken zich door superieur comfort. De beste nachtrust heeft u in een bed van Somnus.

De somnus farm
In de prachting Wharfe Valley vindt u de Somnus Farm. De eigen unieke bron voor natuurlijke materialen. De boerderij stelt Somnus in staat om een breed pallet aan fijne natuurlijk materialen zelf te produceren. De maat is de hoogste standaarden om de allerbeste bedden ter wereld te kunnen maken. De boerderij geeft vorm aan het besef om verantwoord om te gaan met het milieu. 

De matrassen
Elke matras van Somnus bestaat uit een uniek mix van natuurlijk materialen van de Somnus farm. De combinatie met het Sensa IP System zorgt voor ultiem comfort en perfecte ondersteuning van uw lichaam. Alle matrassen worden met de hand gemaakt.

Gedegen advies

Advies dat gebaseerd is op kennis van de merken en de anatomie van het menselijk lichaam.

Meer dan een bed

U creëert, styleert en combineer. Klassiek getint of geheel design gericht, Lammerts van Bueren denkt met u mee

Unieke bezorgservice

Mensen die weten hoe belangrijk het voor u is dat u voor 100% tevreden bent met uw aanschaf.

Producten

Bekijk onze collectie

De Somnus Farm

In de prachtige Wharfe valley vindt u de Somnus Farm. De eigen unieke bron voor natuurlijke materialen. De boerderij stelt Somnus in staat om een breed pallet aan fijne natuurlijk materialen zelf te produceren. De maat is de hoogste standaarden om de allerbeste bedden ter wereld te kunnen maken. De boerderij geeft vorm aan het besef om verantwoord om te gaan met het milieu.

De Matrassen

Elke matras van Somnus bestaat uit een uniek mix van natuurlijk materialen van de Somnus farm. De combinatie met het Sensa IP System zorgt voor een ultiem comfort en perfecte ondersteuning van uw lichaam. Alle matrassen worden met de hand gemaakt.