Hästens boxspring

Bij Lammerts van Bueren beschikken we over een grote hoeveelheid bedden van verschillende merken. Eén van deze merken is het bekende merk Hästens. Dit merk houdt zich al sinds 1852 bezig met het perfectioneren van slapen. Als u een bed van Hästens aanschaft zal dit bed alleen natuurlijke materialen bevatten. Materialen zoals: katoen, wol en de meest fijne en zuivere vlas.
 • Herlewing
  Diep, opvallend en krachtig; met de Herlewing maakt u een echt statement in iedere ruimte.
 • Novoria
  Hästens Novoria is een modern, verstelbaar bed in elk opzicht.
 • Marquis
  De Hästens Marquis boxspring is ook volledig met de handgemaakt met behulp van de beste natuurlijke materialen.
 • Superia
  Hästens Superia is onze meest verfijnde boxspring.
 • Eala
  Evenwichtige zachtheid en een combinatie van veersystemen definiëren Eala, een continentaal bed met een zachtere persoonlijkheid.
 • 2000T
  Ons model Hästens 2000T zit boordevol innovatie en is een baanbrekend bed.
 • Excel
  De Hästens Excel wordt gemaakt met bekwaam vakmanschap, dubbele verensystemen, aandacht voor detail en gevoel voor de fijnste natuurlijke materialen.
 • Maranga
  Met zijn lage profiel en perfecte ligging is Hästens Maranga een schaamteloos mooi bed.

Waarom paardenhaar?

Slechts weinig materialen kunnen bij het bouwen van een bed aan paardenhaar tippen. Paardenhaar bevat zijn eigen ingebouwde ventilatiesysteem volledig vrij van allergenen. Hästens gebruikt gezuiverd paardenhaar om de bedden te maken al sinds de 19e eeuw. Het paardenhaar is afkomstig van de manen en de staarten van de paarden.

Vlas

Vlas is niet alleen ongelooflijk duurzaam en flexibel, maar het voert ook statische elektriciteit af.

Grenen

De boxspringframes zijn gemaakt van zorgvuldig geselecteerd grenenhout. Deze worden zorgvuldig geselecteerd uit de bossen van Zweden, dat in zijn eigen tempo heeft mogen groeien en daardoor zo sterk is geworden.

Wol

Zuiver wol draagt bij aan een goed bedklimaat en werkt een beetje als de eigen thermostaat van het bed.

Katoen

Mensen ademen niet alleen via de longen, maar ook via de huid. De huid heeft meer dan zeven miljoen poriën, die automatisch ademen en giftige stoffen afvoeren. U hebt zelf vast wel is gemerkt hoe koel en droog u huid aanvoelt op een warme zomerdag als u een katoenen shirt of blouse heeft gedragen in plaats van synthetisch materiaal. Dat komt omdat katoen zo goed transparantie vocht en een hoge lucht vochtigheid kan afvoeren. Aangezien het transparantievocht ’s nachts   voor 98% uit  water bestaat, verdampt dit heel eenvoudig als het bed waarop u ligt en het linnengoed ademen.

Dons

Al vanaf 1926 maakt Hästens dekbedden en kussens waarvoor het beste dons en de beste veren worden gebruikt. Hästens gebruikt geen dons van levende vogels. Er worden geen eenden of ganzen uitsluitend voor het dons gedood.

De dekmatrassen

Een comfortabel dekmatras geeft u net dat kleine beetje extra dat u nodig heeft voor een superieur slaapcomfort.

BV: gevuld met dikke, zachte katoen en wol.
BJ: Gevuld met dikke, zachte katoen/wol en zacht, veerkrachtig en flexibel paardenhaar van uitstekende kwaliteit.
BJX: Gevuld met dikke, zachte katoen/wol en zacht, veerkrachtig geselecteerd paardenhaar van uitstekende kwaliteit. Voor extra veerkracht wordt gebruik gemaakt van de allerlangste en sterkste strengen.
BJX Luxury: Gevuld met een aantal lagen katoen/wol, veerkrachtig geselecteerd paardenhaar van uitstekende kwaliteit. Voor extra veerkracht wordt gebruik gemaakt van de allerlangste en sterkste strengen.

Adres

Lammerts van Bueren
Ontwerpers van Nachtrust

Grotestraat 72
6711 AN Ede

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag
10.00 - 17.30 uur

Zaterdag
10.00 - 17.00 uur

Coronavirus

Beste klant,

Met dit bericht willen we u informeren over de maatregelen met betrekking tot het coronavirus. Laten we voorop stellen dat de gezondheid van onze klanten en medewerkers natuurlijk de hoogste prioriteit heeft.

Onze winkel blijft geopend, maar wij nemen het corona virus zeer serieus en houden ons aan de genoemde voorschriften en adviezen van het RIVM. Gelukkig zijn er bij Veluwsch Slapen geen tekenen van besmetting gesignaleerd en kan onze winkel gewoon open blijven. Wel zijn wij extra alert en hebben wij de volgende maatregelen genomen om verdere verspreiding van COVID-19 tegen te gaan:

 • Iedereen van ons personeel die zich niet 100% fit voelt blijft thuis. Ook al is het 'slechts' een verkoudheid. Veiligheid boven alles;
 • We schudden geen handen meer en proberen fysiek contact zoveel mogelijk te vermijden;
 • Onze winkel wordt extra schoongemaakt. alles wordt regelmatig gedesinfecteerd.
 • Bij het proefliggen wordt er voor iedere nieuwe klant een nieuwe sloop over het testkussen gelegd;
 • Indien u de drukte wilt mijden, dan is het mogelijk om in overleg en op afspraak onze winkel buiten openingstijden te bezoeken.

We hopen met dit bericht iedereen voldoende te hebben geïnformeerd. Mochten er vragen zijn, bel of mail ons gerust via info@lammertsvanbueren.com of 0318-304323.