Dekbedden

Bekijk onze collectie

Een donzen dekbed houdt uw lichaamswarmte erg goed vast. Hoogwaardig dons reguleert de vochthouding het allerbeste. De donzen dekbedden die wij verkopen zijn allemaal gemaakt van kwalitatief hoogwaardige dons. Voor een goed dekbed is de opbouw van groot belang. De mate van gewicht, zachtheid, warmte en vochtregulatie bepalen het comfort.

 

Bij Lammerts van Bueren hebben wij de dekbedden van de gebroeders van Jonk uit Volendam in de collectie. Een ruim assortiment, waarin naast dons en veren ook natuurhaar, natuurlatex en synthetische materialen als vulmateriaal worden verwerkt. Zij ontwikkelen behaaglijke dekbedden die aanvoelen als een wolk van dons. Via traditionele kanalen beschikken zij over kwalitatief zeer hoogwaardige soorten dons die zij gebruiken voor de dekbedden. De dekbedden worden per vak gevuld en kunnen dus ook nagevuld worden. Als u achteraf een te koud dekbed heeft gekocht, dan kan dit eenvoudig worden aangepast naar uw wens.

 

Warmte en comfort: Welk dekbed past het beste bij mij?
Voor slaapcomfort gelden criteria, zoals gewicht, isolatiewaarde en drapeerbaarheid. Het gewicht van een dekbed wordt bepaald door het gewicht van de vulling en de tijk samen. De isolatiewaarde is afhankelijk van het vulgewicht en de vulkracht van de dons. Hoe hoger de vulkracht van het dons, des te lager kan het vulgewicht zijn om een goede isolatiewaarde te behouden. De drapeerbaarheid wordt mede bepaald door de soepelheid van de tijk, de kwaliteit van de dons en de stikwijze van het dekbed. De mate van behoefte aan warmte verschilt per persoon.

Gedegen advies

Advies dat gebaseerd is op kennis van de merken en de anatomie van het menselijk lichaam.

Meer dan een bed

U creëert, styleert en combineer. Klassiek getint of geheel design gericht, Lammerts van Bueren denkt met u mee

Unieke bezorgservice

Mensen die weten hoe belangrijk het voor u is dat u voor 100% tevreden bent met uw aanschaf.