Dekbedden

Een donzen dekbed houdt uw lichaamswarmte erg goed vast. Hoogwaardig dons reguleert de vochthouding het allerbeste. De donzen dekbedden die wij verkopen zijn allemaal gemaakt van kwalitatief hoogwaardige dons.

Warmte en comfort. Welk dekbed past het beste bij mij?

Voor slaapcomfort gelden criteria zoals gewicht, isolatiewaarde en drapeerbaarheid. Het gewicht van een dekbed wordt bepaald door het gewicht van de vulling en de tijk (omhulsul) samen. De isolatiewaarde is afhankelijk van het vulgewicht en de vulkracht van de dons. Hoe hoger de vulkracht van het dons, des te lager kan het vulgewicht zijn om een goede isolatiewaarde te behouden. De drapeerbaarheid wordt mede bepaald door de soepelheid van de tijk, de kwaliteit van de dons en de stikwijze van het dekbed.

De mate van behoefte aan warmte verschilt per persoon. Dekbedden worden gemaakt in verschillende warmteklassen. De klasse is afhankelijk van de dikte van een dekbed.

Bezoek showroom
 • Klasse 1:
  Vanaf 8,8 cm - koude slaapkamer, personen die gevoelig zijn voor kou
 • Klasse 2:
  6,2 – 8,2 cm - niet te warm en niet te koud, favoriet van de meeste mensen
 • Klasse 3:
  4,0 – 5,7 cm - warme slaapkamers, personen die het snel warm hebben
 • Klasse 4:
  2,0 – 3,4 cm - zomerdekbed, lekker slapen tijdens warme nachten

Vandyck dekbedden

Lammerts van Bueren is dealer van Vandyck. Natuurlijke en duuzaam geproduceerde dekbedden en kussens. Misschien wel de beste van Nederland. De dons en veren zijn een bijproduct van ganzen farms en worden niet geplukt van levende dieren.

Comfortklasse

De Vandyck Comfortklasse donsdekbedden zijn ontwikkeld in samenwerking met TNO. Vandyck geeft maar liefst 5 jaar garantie op de dekbedden.Het aanbod is breed. Onze slaapspecialisten helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Service

Daarom Lammerts van Bueren

1

Alle topmerken

Ten eerste omdat wij in onze unieke showroom álle topmerken presenteren. Bij ons vindt u alles op het gebied van gestoffeerde luxebedden en  achterwanden, boxsprings, bedomrandingen, matrassen, bedspreien, sierkussens, plaids, accessoires en eventueel om het geheel af te werken een sierlijke bedbank.

2

Meer dan een bed

Ten tweede omdat praktisch al uw wensen kunnen worden ingevuld. U creëert, styleert en combineert zodat het bed meer wordt dan een bed! Klassiek getint of geheel design gericht, Lammerts van Bueren denkt met u mee.

3

Gedegen advies

Ten derde omdat u bij Lammerts van Bueren een gedegen advies krijgt. Advies dat gebaseerd is op kennis van de merken en collecties en de anatomie van het menselijk lichaam. Verkregen door fabrieksbezoeken en training. Wij weten wat slaapcomfort is. U bent verzekerd van een vertrouwd advies!

4

Unieke bezorgservice

Als laatste omdat onze bezorgers een reputatie hebben in vakmanschap en service. Mensen die weten hoe belangrijk het voor u is dat u voor 100% tevreden bent met uw aanschaf. En mensen die u ook graag alles vertellen over het onderhoud van uw bed, waardoor u vele jaren lang plezier blijft houden van een Lammerts van Bueren bed!

Bezoek onze showroom

800 m2 nachtrust

Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ik ben op de hoogte van wat er met mijn persoonsgegevens gebeurt en ga akkoord met de privacyverklaring.