Kussens

Goed uitgerust slapen begint bij het perfecte kussen

Lammerts van Bueren heeft het kussenprogramma van Vandyck in het assortiment. Het uitgekiende kussenprogramma biedt een oplossing voor (bijna) alle slaapproblemen.

Bent u allergisch? Heeft u last van overmatige transpireren? Heeft u nekklachten? Vandyck zorgt er met innoverende vormen en toepassing van high tech

Bezoek showroom


materialen voor dat uw nachtrust zal terugkeren. Voor de liefhebber van natuurlijk slapen is er het uitgebreide donsprogramma.

Alle donsdekbedden en dons- en verenkussens van Vandyck zijn diervriendelijk geproduceerd zijn. De ganzen worden niet levend geplukt en de omstandigheden op de farms zijn goed. Dit wordt regelmatig ter plaatse gecontroleerd.

In 2009 is ter extra verificatie door het International Down & Feather Laboratoria (IDFL) vanuit de Verenigde Staten een audit uitgevoerd, waarbij alle geledingen van de productieketen bezocht en gecontroleerd zijn.

Service

Daarom Lammerts van Bueren

1

Alle topmerken

Ten eerste omdat wij in onze unieke showroom álle topmerken presenteren. Bij ons vindt u alles op het gebied van gestoffeerde luxebedden en  achterwanden, boxsprings, bedomrandingen, matrassen, bedspreien, sierkussens, plaids, accessoires en eventueel om het geheel af te werken een sierlijke bedbank.

2

Meer dan een bed

Ten tweede omdat praktisch al uw wensen kunnen worden ingevuld. U creëert, styleert en combineert zodat het bed meer wordt dan een bed! Klassiek getint of geheel design gericht, Lammerts van Bueren denkt met u mee.

3

Gedegen advies

Ten derde omdat u bij Lammerts van Bueren een gedegen advies krijgt. Advies dat gebaseerd is op kennis van de merken en collecties en de anatomie van het menselijk lichaam. Verkregen door fabrieksbezoeken en training. Wij weten wat slaapcomfort is. U bent verzekerd van een vertrouwd advies!

4

Unieke bezorgservice

Als laatste omdat onze bezorgers een reputatie hebben in vakmanschap en service. Mensen die weten hoe belangrijk het voor u is dat u voor 100% tevreden bent met uw aanschaf. En mensen die u ook graag alles vertellen over het onderhoud van uw bed, waardoor u vele jaren lang plezier blijft houden van een Lammerts van Bueren bed!

Bezoek onze showroom

800 m2 nachtrust

Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ik ben op de hoogte van wat er met mijn persoonsgegevens gebeurt en ga akkoord met de privacyverklaring.