Kussens

Bekijk onze collectie

Goed uitgerust slapen begint bij het perfecte kussen!

Lammerts van Bueren heeft de kussens van Jonk uit Volendam in het assortiment. De gebroerders Jonk gebruiken uitsluitend hoogwaardige materialen in de kussens, zoals o.a. dons, veren Kapok, vita Talalay natuurlatex en Powerfill (zachte en soepele synthetische vezelbolletjes).

De samenstelling van de vulling wordt voortdurend op de vastgestelde specificaties getest. Dit gebeurt door vakmensen met jarenlange ervaring en liefde voor het product. Ook bij de eindafwerking staat bewaking van de kwaliteit centraal. Zo voldoen de producten aan strenge kwaliteitseisen. De hoge standaardeisen die de Gebroeders Jonk hanteren zijn terug te zien in de onderstaande keurmerken die aan de producten zijn bevestigd. De dons producten zijn voorzien van het strenge downpass keurmerk. Dit keurmerk verenigt fabrikanten die zich houden aan de gedragscode m.b.t. het dierenwelzijn.

De hoogte van uw kussen is o.a. afhankelijk van uw matras en uw lichaamsbouw. Het is belangrijk dat de wervelkolom bij elke houding de juiste ondersteuning krijgt. Het kiezen van het juiste kussen is zeer persoonlijk en wij helpen u graag om een juiste keuze hierin te maken.

Collectie:

Gedegen advies

Advies dat gebaseerd is op kennis van de merken en de anatomie van het menselijk lichaam.

Meer dan een bed

U creëert, styleert en combineer. Klassiek getint of geheel design gericht, Lammerts van Bueren denkt met u mee

Unieke bezorgservice

Mensen die weten hoe belangrijk het voor u is dat u voor 100% tevreden bent met uw aanschaf.

Producten

Bekijk onze collectie