Matrassen

Een goed matras is essentieel voor een goede nachtrust. Lichaam en geest ontspannen zich en zorgen ervoor dat u fris en energiek aan een nieuwe dag kunt beginnen. Als u goed slaapt, presteert u de volgende dag beter.

In onze toonzaal in Ede kunt u verschillende matrassen uitproberen. Onze ervaren adviseurs helpen u bij de keuze voor het matras dat het beste bij u past. In ons assortiment hebben wij onder andere matrassen van Pullman.

  • Pullman binnenvering matras vanaf € 599

 

Pullman Silverline als beste getest!
Pullman matrassen staan al ruim 150 jaar garant voor een ultieme nachtrust. De Silverline Excellence en de Silverline Premier zijn namelijk als beste getest door de Consumentenbond. Ervaar dit slaapcomfort in onze showroom in Ede.

Waarom zijn deze matrassen als beste getest? Door de combinatie van uitstekende prestaties en een lange levensduur. Testers waarderen onder meer de goede ondersteuning die Pullman matrassen bieden in zowel de rug- als zijligging. Ook qua veerkracht, ventilatie en hanteerbaarheid scoren de Silverline Excellence en Silverline Premier uitstekend. De matrassen behouden volgens de test bovendien hun hardheid en ondersteunende eigenschappen door de jaren heen.

Pullman Goldline matrassen

De Pullman Goldline matrassen zijn perfect afgestemd op uw gewicht, lichaamsbouw en slaaphouding. Het geheim van Pullman is de ingenieuze pocketvering. Om en om heeft de grote pocketveer aan de binnenzijde een kleine pocketveer. Hierdoor ontstaat er een aangename balans tussen comfort en ondersteuning. Dankzij de 5 zones in het matras is een goede slaapcomfort tot op de vierkante centimeters gegarandeerd en dit voor jarenlang.

Pullman Silverline matrassen

De Pullman Silverline matrassen blijven jaar in jaar uit als nieuw aanvoelen. Het kan echt en dit zal u ervaren als u kiest voor één van de Silverline matrassen. De matrassen zijn voorzien van kwalitatief hoogstaande 7-zone pocketvering. Deze geeft u een individuele ondersteuning op maat. De veren zijn elektrothermisch nagehard waardoor de veer na vele jaren intensief gebruik steeds terugkeert in haar oorspronkelijke vorm.

Nill Spring matrassen

Al jaren is Nill Spring gepassioneerd door duurzame, comfortabele en vooral ook mooie meubelen. Deze drie eigenschappen vind je dan ook terug in elk matras.

Lunar matrassen

In onze winkel bent u van harte welkom om te komen proefliggen op de Lunar matrassen. Voor meer informatie over de matrassen en/of wanneer u online een matras zou willen bestellen, dan verwijzen wij u graag naar de website www.lunarmatrassen.nl