Matrassen

Een goed matras is essentieel voor een goede nachtrust. Lichaam en geest ontspannen zich en zorgen ervoor dat u fris en energiek aan een nieuwe dag kunt beginnen. Als u goed slaapt, presteert u de volgende dag beter.

In onze toonzaal in Ede kunt u verschillende matrassen uitproberen. Onze ervaren adviseurs helpen u bij de keuze voor het matras dat het beste bij u past. In ons assortiment hebben wij onder andere matrassen van Pullman, Birkenstock, Eastborn en Swissflex.

  • Swissflex matras vanaf € 680
  • Pullman binnenvering matras vanaf € 599

 

Pullman Silverline als beste getest!
Pullman matrassen staan al ruim 150 jaar garant voor een ultieme nachtrust. De Silverline Excellence en de Silverline Premier zijn namelijk als beste getest door de Consumentenbond. Ervaar dit slaapcomfort in onze showroom in Ede.

Waarom zijn deze matrassen als beste getest? Door de combinatie van uitstekende prestaties en een lange levensduur. Testers waarderen onder meer de goede ondersteuning die Pullman matrassen bieden in zowel de rug- als zijligging. Ook qua veerkracht, ventilatie en hanteerbaarheid scoren de Silverline Excellence en Silverline Premier uitstekend. De matrassen behouden volgens de test bovendien hun hardheid en ondersteunende eigenschappen door de jaren heen.

Bezoek showroom

Service

Daarom Lammerts van Bueren

1

Alle topmerken

Ten eerste omdat wij in onze unieke showroom álle topmerken presenteren. Bij ons vindt u alles op het gebied van gestoffeerde luxebedden en  achterwanden, boxsprings, bedomrandingen, matrassen, bedspreien, sierkussens, plaids, accessoires en eventueel om het geheel af te werken een sierlijke bedbank.

2

Meer dan een bed

Ten tweede omdat praktisch al uw wensen kunnen worden ingevuld. U creëert, styleert en combineert zodat het bed meer wordt dan een bed! Klassiek getint of geheel design gericht, Lammerts van Bueren denkt met u mee.

3

Gedegen advies

Ten derde omdat u bij Lammerts van Bueren een gedegen advies krijgt. Advies dat gebaseerd is op kennis van de merken en collecties en de anatomie van het menselijk lichaam. Verkregen door fabrieksbezoeken en training. Wij weten wat slaapcomfort is. U bent verzekerd van een vertrouwd advies!

4

Unieke bezorgservice

Als laatste omdat onze bezorgers een reputatie hebben in vakmanschap en service. Mensen die weten hoe belangrijk het voor u is dat u voor 100% tevreden bent met uw aanschaf. En mensen die u ook graag alles vertellen over het onderhoud van uw bed, waardoor u vele jaren lang plezier blijft houden van een Lammerts van Bueren bed!

Bezoek onze showroom

800 m2 nachtrust

Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ik ben op de hoogte van wat er met mijn persoonsgegevens gebeurt en ga akkoord met de privacyverklaring.