Pullman

Bekijk onze collectie

Slapen betekent ontspannen, maar slapen is ook een activiteit, waarbij de prestaties net als in topsport samenhangen met de uitrusting. Hoe beter dit fundament, hoe beter de nachtrust. Hier was George Pullman zich anderhalve eeuw geleden al van bewust. Het aanhoudende succes van de luxe boxspring bedden bewijst dat de tijd niet stilstaat bij Pullman. Om het slapen comfortabeler te maken streven zij continu naar vernieuwen en verbeteringen. Pullman is eersteklas in comfort dankzij de originele en ongeëvenaarde pocketvering. De Pullman bedden kunnen in vele bijzondere stoffen worden uitgevoerd. Iedere stof met elk zijn eigen unieke eigenschappen. Expessief of ingetogen? Modern of juist klassiek? Aan u de keus!

Pullmann goldline boxspring collectie
Alles wat u nodig heeft voor een goede nachtrust, vindt u in de Pullman Goldline collectie. De boxspring heeft een hoogte van 26 cm en straalt niet alleen optisch comfort uit, maar biedt dit ook op werkelijk hoog niveau. De boxspring is voor 100% geveerd over de gehele breedte voor gelijkmatig comfort. Ook heeft het een pocketvering met 5-zone indeling voor een optimale ondersteuning. De boxspring heeft een stabiel en duurzaam houten frame, afhankelijk van uitvoering op 4 of 5 poten. De elektrisch verstelbare boxspring heeft een robuuste metalen basis.

De stoffering van de hoofdborden en de boxsprings zijn afgewerkt met dubbelnaalds stikwerk. U kunt kiezen uit een ruim aanbod aan prachtige stoffen om uw Pullman Goldline boxspring volledig op uw smaak en stijl af te stemmen. U completeert uw Goldline Pullman boxspring met een bijpassende Goldline matras en eventueel een Comfort Topper. Beide zijn afgewerkt met een tijk van hoogwaardig viscosedamast.

Pullman silverline
De Pullman Silverline collectie geeft u de ruimte om uit kwaliteitscomponenten het bed samen te stellen dat perfect aan uw wensen en comfortbehoefte voldoet.
De boxspring heeft een hoogte van 23 cm voor hoogwaardig slaapcomfort. De boxspring is voor 100% geveerd over de gehele breedte voor gelijkmatig comfort. Ook heeft het een pocketvering met 5-zone indeling voor een optimale ondersteuning. De boxspring heeft een stabiel en duurzaam houten frame, afhankelijk van uitvoering op 4 of 5 poten. De elektrische verstelbare boxspring heeft een robuuste metalen basis. De stoffering van de hoofdborden en de boxsprings is afgewerkt met dubbelnaalds stikwerk.

Uw Silverline Pullman boxspring komt optimaal tot zijn recht en krijgt een nog luxere uitstraling met een bijpassende Silverline matras en met daarop eventueel een Comfort Topper. Zowel de matras als de Comfort Topper is afgewerkt met een tijk van elastische stretchstof.

Gedegen advies

Advies dat gebaseerd is op kennis van de merken en de anatomie van het menselijk lichaam.

Meer dan een bed

U creëert, styleert en combineer. Klassiek getint of geheel design gericht, Lammerts van Bueren denkt met u mee

Unieke bezorgservice

Mensen die weten hoe belangrijk het voor u is dat u voor 100% tevreden bent met uw aanschaf.

Producten

Bekijk onze collectie

Pullman Goldline Boxspring collectie

Alles wat u nodig heeft voor een goede nachtrust, vindt u in de Pullman Goldline collectie. De boxspring heeft een hoogte van 26 cm en straalt niet alleen optisch comfort uit, maar biedt dit ook op werkelijk hoog niveau. De boxspring is voor 100% geveerd over de gehele breedte voor gelijkmatig comfort. Ook heeft het een pocketvering met 5-zone indeling voor een optimale ondersteuning. De boxspring heeft een stabiel en duurzaam houten frame, afhankelijk van uitvoering op 4 of 5 poten.

Pullman Silverline

De Pullman Silverline collectie geeft u de ruimte om uit kwaliteitscomponenten het bed samen te stellen dat perfect aan uw wensen en comfortbehoefte voldoet. De boxspring heeft een hoogte van 23 cm voor hoogwaardig slaapcomfort. De boxspring is voor 100% geveerd over de gehele breedte voor gelijkmatig comfort. Ook heeft het een pocketvering met 5-zone indeling voor een optimale ondersteuning. De boxspring heeft een stabiel en duurzaam houten frame, afhankelijk van uitvoering op 4 of 5 poten.