Bedlinnen

Bekijk onze collectie

Sfeer in uw slaapkamer!
Lammerts van Bueren heeft een groot aanbod exclusief bedtextiel. In ons assortiment vindt u dekbedovertrekken, spreien, kussens en slopen.

Of u nu een nieuw of iets ouder bed heeft, een bed is pas compleet met het juiste beddengoed. Nieuw beddengoed ziet er niet alleen verzorgd en goed uit, maar is ook erg belangrijk voor uw gezondheid. Waar u vroeger kon kiezen uit 2 verschillende soorten bedlinnen, heeft u tegenwoordig keuze uit wel 100 verschillende stoffen en patronen. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Lammerts van Bueren is een gecertificeerde dealer van bekende merken, zoals Hästens. Wij verkopen uitsluitend de beste merken en producten in onze showroom in Ede.

Waarom is goed bedlinnen belangrijk?
Een goed bed geeft de juiste ondersteuning aan uw lichaam tijdens het slapen, maar  misschien nog belangrijker voor een goede nachtrust is de hygiëne. Tijdens onze nachtrust verliezen we ontzettend veel vocht en bacteriën. Het is daarom belangrijk om tijdig het bed te verschonen en het beddengoed na een aantal jaar te vervangen met fris, nieuw beddengoed. Het beddengoed valt tegenwoordig helemaal aan te passen aan uw persoonlijke voorkeuren. Gaat u voor 4 seizoenen of juist een wollen deken tegen de kou 's nachts?

Beste merken in huis
Lammerts van Bueren heeft enkel de allerbeste merken in huis. Wij verkopen onder andere merken, zoals Hästens. Bedlinnen gemaakt van hoogwaardige kwaliteit koopt u bij Lammerts van Bueren. Bent u op zoek naar goed beddengoed? Kom dan een keer langs in onze showroom in Ede of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u graag.

Onze brands:

  • Dommelin
  • Christian Fischbacher
  • Kayori
Gedegen advies

Advies dat gebaseerd is op kennis van de merken en de anatomie van het menselijk lichaam.

Meer dan een bed

U creëert, styleert en combineer. Klassiek getint of geheel design gericht, Lammerts van Bueren denkt met u mee

Unieke bezorgservice

Mensen die weten hoe belangrijk het voor u is dat u voor 100% tevreden bent met uw aanschaf.