Topdekmatrassen

Een topdekmatras is een dun matras van ongeveer 5 tot 10 centimeter dik die op uw normale matras ligt. De populariteit van topdekmatrassen is in de afgelopen jaren sterk toegenomen en dat is niet voor niets! Ondertussen is het aanbod in topdekmatrassen enorm en kan het maken van de juiste keuze een lastige taak zijn. Wij verkopen enkel hoogwaardige topdekmatrassen van gerenommeerde merken.

Wat is een topdekmatras?
Topdekmatrassen, ook wel oplegmatrassen of toppers genoemd, maken uw nachtrust helemaal compleet. Een topdekmatras is een dun matras die op het reguliere matras geplaatst wordt. Vaak heeft een topdekmatras een dikte van ongeveer 5 tot 10 centimeter en is deze gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals katoen, wol of paardenhaar. Tevens hebben goede topdekmatrassen ventilatiegaten om het slaapklimaat te reguleren.

De voordelen van een topdekmatras
Topdekmatrassen zijn sinds een aantal jaar razend populair onder onze klanten en andere consumenten. Dit is niet voor niets, want het gebruik van een topdekmatras brengt veel voordelen met zich mee. Een topper zorgt voor een aangenaam en gezond ligcomfort en zorgt er tevens met uw eigen matras voor dat uw lichaam optimale ondersteuning heeft op de punten waar dat nodig is. Naast het slaapcomfort verlengt een topdekmatras ook de levensduur van uw eigen matras. Verder is een topdekmatras gemakkelijk te luchten, wat het slaapklimaat op zijn tijd weer bevordert.

Beste merken in huis
Bij Lammerts van Bueren hebben we de allerbeste merken in huis, zoals Hästens, Pullman, Wonderland en Somnus.. Dit zijn merken die bekend staan om het gebruik van hoogwaardige materialen en uitstekende kwaliteit. Bent u op zoek naar een topdekmatras? Bekijk dan alle mogelijkheden of kom langs in onze showroom in Ede.

Hästens topdekmatrassen

Een comfortabel dekmatras van Hästens topmatrassen geeft u net dat kleine beetje extra dat u nodig heeft voor een superieur slaapcomfort. Hästens biedt verschillende uitvoeringen waarbij elk dekmatras uitsluitend natuurlijke materialen bevat. De natuurlijke materialen van de dekmatrassen zorgen ervoor dat u de koude winterdagen en warme zomerdagen doorkomt. Het dekmatras is ontzettend belangrijk voor goede hygiëne en een gezonde nachtrust. Hästens dekmatrassen zorgen ook voor een langere levensduur van uw bed en is daarom van essentieel belang.

Pullman topdekmatrassen

Silverline comforttopper Natuurlatex De Silverline Comforttopper Natuurlatex beschikt over een kern van natuurlatex en een afdekking van Comfortfill. De topper is afgewerkt met een stretch en heeft een Sensity® behandeling gehad. De hoogte van het topdekmatras is c.a. 8 cm.

Nill Spring topdekmatrassen

Ecolife Beds topdekmatrassen