Ecolife beds

Bekijk onze collectie

De missie van Ecolife Beds is om handgemaakte bedden van de hoogste kwaliteit te leveren, gemaakt van de beste materialen met een tijdloos en klassiek design. Ecolife beds geeft om Zweeds vakmanschap. Alle bedden worden in hun eigen fabriek in Valskog gemaakt. Bij Ecolife Beds wordt er alleen gebruik gemaakt van Natuurlijke (plantaardige) materialen van de hoogste kwaliteit, zoals biologisch bamboe, biologische katoen en agave. Deze materialen zijn gekozen om een comfortabele, koele slaap te bieden met een zacht, comfortabel gevoel op de huid.

Gedegen advies

Advies dat gebaseerd is op kennis van de merken en de anatomie van het menselijk lichaam.

Meer dan een bed

U creëert, styleert en combineer. Klassiek getint of geheel design gericht, Lammerts van Bueren denkt met u mee

Unieke bezorgservice

Mensen die weten hoe belangrijk het voor u is dat u voor 100% tevreden bent met uw aanschaf.

Producten

Bekijk onze collectie

Voor meer informatie over Ecolife Beds verwijzen wij u graag naar de website: www.ecolifebeds.nl

Sisal

Van oudsher wordt sisal gebruikt om touwen te maken voor de landbouw. Tegenwoordig wordt het in verschillende producten gebruikt, zoals o.o. ook papier, textiel, tapijten en matrassen. Dit komt doordat Sisal, gemaakt is van de agaveplant, een luchtige celstructuur heeft wat gemakkelijke op natuurlijke wijze vocht afvoert.

Bamboe

Het bamboetextiel is gemaakt van natuurlijk, snelgroeiend bamboe en wordt gekweekt zonder het gebruik van pesticiden, waardoor het milieuvriendelijker is. Ze zijn van nature antibacterieel, niet-allergeen en verminderen het risico op huisstofmijt. De unieke eigenschappen van bamboe in combinatie met Agave zorgen voor een koel bed en een ontspannende ondersteuning van het lichaam. De bamboematrassen zijn vrij van gifstoffen en zijn gemaakt van hernieuwbare grondstoffen.

Textiel

Ecolife gebruikt 100% natuurlijke materialen die bestaan uit katoen (60%) en linnen (40%). Dankzij de eigenschappen van deze grondstoffen kunnen zij uitzonderlijke duurzame stoffen produceren. Omdat de materialen op natuurlijke wijze ademen, voelen de bedden langer frisser aan. De stof is Stonewashed voor een authentiek gevoel. Elke meter stof is uniek en met de grootste zorg geproduceerd.

Hout

Alle bedframes van Ecolife zijn gemaakt van Zweedse grenen en hebben geharde, verstevigde hoeken i.c.m. dikke en brede latten. Hierdoor ontstaat een duurzaam en stabiel bed met 25 jaar garantie op veren en frames.

Staal

De veren in de bedden hebben een warmtebehandeling ondergaan, zodat ze jarenlang hard zullen blijven. Alle bedden hebben een pocketveersysteem, waarbij de veren individueel op hun eigen plek worden geplaatst. Dit geeft maximale ondersteuning. Het pocketveersysteem elimineert ook het piepen en lawaai van het bed.