Bedden

Ongekend comfortabel slapen

Dit is te danken aan het feit dat de boxspring fungeert als een soort van schokbreker, voor het eigenlijke matras. Ze bieden in combinatie met het juiste matras een perfecte ondersteuning, optimaal comfort en een uitstekende vochtregulatie en ventilatie.

De brede keus in mooie bekledingsstoffen en de grote diversiteit in hoofd- en voeteinden, alsmede pootjes, maakt een ledikant overbodig. Daarom zijn boxsprings ook vaak terug te vinden in hotels en worden ze ook wel hotelbedden genoemd.

Boxsprings zijn leverbaar in vrijwel elke gewenste maat. Verstelbare uitvoeringen zijn ook mogelijk, in sommige gevallen zelfs met ingebouwde massagefuncties. Als inzetboxspring zijn ze toepasbaar in elk ledikant.

Bij Veluwsch Slapen by Lammerts van Bueren treft u diverse topmerken op het gebied van boxsprings waarvan alleen het beste voor u is geselecteerd. Merken met ieder voor zich sprekende specifieke kenmerken bepalen het verschil in comfort en levensduur.

De deskundigheid van de adviseurs van Veluwsch Slapen by Lammerts van Bueren garandeert dat u de juiste keuze maakt, afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoeften!

Somnus

Somnus bed verbetert en perfectioneert slapen door constant te testen en innoveren. De combinatie van het Sensa Intelligent Pocket Springs, natuurlijke materialen van de Somnus farm en vakmanschap maakt elk bed uniek. Bij Somnus is een bed niet het resultaat maar slechts het begin...

De bedden van Somnus kenmerken zich door superieur comfort. De beste nachtrust heeft u in een bed van Somnus.

Bekijk

Hästens boxspring

Bij Lammerts van Bueren beschikken we over een grote hoeveelheid bedden van verschillende merken. Eén van deze merken is het bekende merk Hästens. Dit merk houdt zich al sinds 1852 bezig met het perfectioneren van slapen. Als u een bed van Hästens aanschaft zal dit bed alleen natuurlijke materialen bevatten. Materialen zoals: katoen, wol en de meest fijne en zuivere vlas.
Bekijk

Pullman boxspring

Slapen betekent ontspannen, maar slapen is ook een activiteit waarbij de prestaties net als in topsport, samenhangen met de uitrusting. Hoe beter dit fundament, hoe beter de nachtrust. Hier was George Pullman zich anderhalve eeuw geleden al van bewust. Het aanhoudende succes van de luxe boxspringbedden bewijst dat de tijd niet stilstaat bij Pullman. Om het slapen voor u nog comfortabeler te maken streven zij continue naar vernieuwingen en verbeteringen.
Bekijk

Serta boxspring

Serta is één van de grootste merken ter wereld als je het hebt over boxsprings en matrassen. Serta is oorspronkelijk een Amerikaans merk, dat produceert in Europa. De beste hotels ter wereld kiezen voor bedden van Serta en dat is niet zonder reden. Hotels kiezen voor Serta, dankzij het geweldige comfort en de prachtige uitstraling. De combinatie daarvan zorgt voor het ultieme hotelgevoel.
Bekijk

Northbeds

Lammerts van Bueren introduceert een nieuw merk : North Beds. Dit Scandinavische merk heeft inmiddels al meer dan 20 jaar ervaring in de branche. De prioriteit van North Beds is het opdoen van nieuwe kennis op het gebied van materialen, technologieën en slaappatronen om op deze wijze het beste slaapcomfort te kunnen bieden. Daarnaast zijn ze bij North Beds prijsbewust zonder dat dit afbreuk doet op de kwaliteit en het comfort. Scandinavisch ontwerp De bedden van North Beds worden ontworpen in Noorwegen en gemaakt in hun nieuwe en hyper moderne fabriek in Litouwen die voldoet aan alle milieu en kwaliteitsnormen.
Bekijk

EcoLife

De Zweedse Ecolife bedden zijn gemaakt van alleen 100% natuurlijke materialen zoals o.a. agave, bamboe en organische katoen. Er zijn zelfs geen dierlijke materialen verwerkt waardoor je het zelfs een veganistisch bed zou kunnen noemen. En het allermooiste is dat deze bedden niet meer kosten dan bedden met synthetische materialen.
Bekijk
Bezoek onze showroom

800 m2 nachtrust

Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ik ben op de hoogte van wat er met mijn persoonsgegevens gebeurt en ga akkoord met de privacyverklaring.