Bedden

Ongekend comfortabel slapen

Dit is te danken aan het feit dat de boxspring fungeert als een soort van schokbreker, voor het eigenlijke matras. Ze bieden in combinatie met het juiste matras een perfecte ondersteuning, optimaal comfort en een uitstekende vochtregulatie en ventilatie.

De brede keus in mooie bekledingsstoffen en de grote diversiteit in hoofd- en voeteinden, alsmede pootjes, maakt een ledikant overbodig. Daarom zijn boxsprings ook vaak terug te vinden in hotels en worden ze ook wel hotelbedden genoemd.

Boxsprings zijn leverbaar in vrijwel elke gewenste maat. Verstelbare uitvoeringen zijn ook mogelijk, in sommige gevallen zelfs met ingebouwde massagefuncties. Als inzetboxspring zijn ze toepasbaar in elk ledikant.

Bij Veluwsch Slapen by Lammerts van Bueren treft u diverse topmerken op het gebied van boxsprings waarvan alleen het beste voor u is geselecteerd. Merken met ieder voor zich sprekende specifieke kenmerken bepalen het verschil in comfort en levensduur.

De deskundigheid van de adviseurs van Veluwsch Slapen by Lammerts van Bueren garandeert dat u de juiste keuze maakt, afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoeften!

Somnus

Somnus bed verbetert en perfectioneert slapen door constant te testen en innoveren. De combinatie van het Sensa Intelligent Pocket Springs, natuurlijke materialen van de Somnus farm en vakmanschap maakt elk bed uniek. Bij Somnus is een bed niet het resultaat maar slechts het begin...

Hästens

Wij verwelkomen u graag in onze Hästens store in Ede. Ervaar het gevoel van liggen op een Hästens bed. Kom proef liggen in onze Store en wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze! Voor nog meer informatie over de bedden verwijzen wij u graag naar de website van Hästens www.hastens.com

Pullman

Slapen betekent ontspannen, maar slapen is ook een activiteit, waarbij de prestaties net als in topsport samenhangen met de uitrusting. Hoe beter dit fundament, hoe beter de nachtrust. Hier was George Pullman zich anderhalve eeuw geleden al van bewust. Het aanhoudende succes van de luxe boxspring bedden bewijst dat de tijd niet stilstaat bij Pullman. Om het slapen comfortabeler te maken streven zij continu naar vernieuwen en verbeteringen.

Ecolife beds

De missie van Ecolife Beds is om handgemaakte bedden van de hoogste kwaliteit te leveren, gemaakt van de beste materialen met een tijdloos en klassiek design. Ecolife beds geeft om Zweeds vakmanschap. Alle bedden worden in hun eigen fabriek in Valskog gemaakt. Bij Ecolife Beds wordt er alleen gebruik gemaakt van Natuurlijke (plantaardige) materialen van de hoogste kwaliteit, zoals biologisch bamboe, biologische katoen en agave. Deze materialen zijn gekozen om een comfortabele, koele slaap te bieden met een zacht, comfortabel gevoel op de huid.

Nill Spring

Al jaren is Nill Spring gepassioneerd door duurzame, comfortabele en vooral ook mooie meubelen. Deze drie eigenschappen vind je dan ook terug in elk boxpspring model. Nill Spring gebruikt enkel hoogwaardige kwaliteitsmaterialen, zoals massieve beuken kaders, handgevlochten veren en kwalitatieve stoffen. Dankzij de unieke combinatie met de ambachtelijke vervaardiging, garandeert Nill Spring u een bed, waarbij u vele jaren zal genieten van een heerlijke nachtrust!

Hastens store

Cozy Beds