Over ons

De geschiedenis van Lammerts van Bueren voert ongeveer 25 jaar terug. Sindsdien wordt beddenhuis Lammerts van Bueren geleid door Clement Lammerts van Bueren. Het gevoel voor nachtrust en gedegen advies leidde tot steeds meer vraag. Klanten vanuit heel Nederland komen naar de showroom. Het beddenhuis is inmiddels uitgegroeide tot een familiebedrijf met een uitstekende reputatie.

In de 800 m2 grote toonzaal staan alle modellen van Somnus, Hästens, Ecolife beds, Nill Spring, North beds en Pullman. Wij bieden een compleet overzicht van luxe bedden. Daarnaast kunt u zich laten inspireren door het grote aanbod bedlinnen, dekbedden, kussens, matrassen en accessoires. Een deel van de toonzaal is speciaal ingericht voor Hästens. In een prachtige setting vindt u alle modellen.

KOMT U PROEFLIGGEN?

Tijdens een bezoek aan onze showroom kunt u alle modellen zelf testen. Onze ervaren adviseurs helpen u met de keuze voor het bed dat het beste past bij uw wensen. U bent van harte welkom om te ervaren hoe wij uw nachtrust ontwerpen, graag tot ziens in Ede!