Over ons

De geschiedenis van Lammerts van Bueren voert ongeveer 25 jaar terug. Sindsdien wordt beddenhuis Lammerts van Bueren geleid door Clement Lammerts van Bueren. Het gevoel voor nachtrust en gedegen advies leidde tot steeds meer vraag. Klanten vanuit heel Nederland komen naar de showroom. Het beddenhuis is inmiddels uitgegroeide tot een familiebedrijf met een uitstekende reputatie.

In de 800 m2 grote toonzaal staan alle modellen van Somnus, Hästens, Eastborn, Wonderland en Pullman. Wij bieden een compleet overzicht van luxe bedden. Daarnaast kunt u zich laten inspireren door het grote aanbod bedlinnen, dekbedden, kussens, matrassen en accessoires. Een deel van de toonzaal is speciaal ingericht voor Hästens. In een prachtige setting vindt u alle modellen.

Komt u proefliggen?

Tijdens een bezoek aan onze showroom kunt u alle modellen zelf testen. Onze ervaren adviseurs helpen u met de keuze voor het bed dat het beste past bij uw wensen. U bent van harte welkom om te ervaren hoe wij uw nachtrust ontwerpen, graag tot ziens in Ede!

Service

Daarom Lammerts van Bueren

1

Alle topmerken

Ten eerste omdat wij in onze unieke showroom álle topmerken presenteren. Bij ons vindt u alles op het gebied van gestoffeerde luxebedden en  achterwanden, boxsprings, bedomrandingen, matrassen, bedspreien, sierkussens, plaids, accessoires en eventueel om het geheel af te werken een sierlijke bedbank.

2

Meer dan een bed

Ten tweede omdat praktisch al uw wensen kunnen worden ingevuld. U creëert, styleert en combineert zodat het bed meer wordt dan een bed! Klassiek getint of geheel design gericht, Lammerts van Bueren denkt met u mee.

3

Gedegen advies

Ten derde omdat u bij Lammerts van Bueren een gedegen advies krijgt. Advies dat gebaseerd is op kennis van de merken en collecties en de anatomie van het menselijk lichaam. Verkregen door fabrieksbezoeken en training. Wij weten wat slaapcomfort is. U bent verzekerd van een vertrouwd advies!

4

Unieke bezorgservice

Als laatste omdat onze bezorgers een reputatie hebben in vakmanschap en service. Mensen die weten hoe belangrijk het voor u is dat u voor 100% tevreden bent met uw aanschaf. En mensen die u ook graag alles vertellen over het onderhoud van uw bed, waardoor u vele jaren lang plezier blijft houden van een Lammerts van Bueren bed!

Bezoek onze showroom

800 m2 nachtrust

Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ik ben op de hoogte van wat er met mijn persoonsgegevens gebeurt en ga akkoord met de privacyverklaring.