Nill Spring

Bekijk onze collectie

Al jaren is Nill Spring gepassioneerd door duurzame, comfortabele en vooral ook mooie meubelen. Deze drie eigenschappen vind je dan ook terug in elk boxpspring model. Nill Spring gebruikt enkel hoogwaardige kwaliteitsmaterialen, zoals massieve beuken kaders, handgevlochten veren en kwalitatieve stoffen. Dankzij de unieke combinatie met de ambachtelijke vervaardiging, garandeert Nill Spring u een bed, waarbij u vele jaren zal genieten van een heerlijke nachtrust!

Gedegen advies

Advies dat gebaseerd is op kennis van de merken en de anatomie van het menselijk lichaam.

Meer dan een bed

U creëert, styleert en combineer. Klassiek getint of geheel design gericht, Lammerts van Bueren denkt met u mee

Unieke bezorgservice

Mensen die weten hoe belangrijk het voor u is dat u voor 100% tevreden bent met uw aanschaf.

Producten

Bekijk onze collectie

Geschiedenis Nill Spring

Nill Spring is ontstaan uit een combinatie van een jarenlange ervaring met een bijzondere knowhow. Al vier generaties lang deelt de familie Cornille deze kennis en passie voor het vervaardigen van boxsprings. In 2006 ontwikkelde Frank Cornille samen met ingenieur Guy Dupont het merk. Beide vennoten brachten daarmee hun passie voor slaapcomfort en hun vakmanschap samen in een bedrijf. Dankzij de jarenlange technische ervaring van Guy Dupont en zijn gevoel voor innovatie en ambachtelijk maatwerk, resulteerde in een indrukwekkende collectie van matrassen en boxsprings.

Maatwerk

Een uniek slaapcomfort dankzij een grote flexibiliteit. Elk Nill Spring bed is met grote verscheidenheid in kleuren, stoffen, poten, accessoires, hoofd- en voetborden verkrijgbaar. U kunt werkelijk alle kanten op om uw bed volledig te personaliseren. Dankzij dit principe kan Nill Spring probleemloos alle maatwerk aan.

De Nill Spring veren

Nill Spring maakt voor de boxsprings als enige fabrikant gebruik van een bijzonder veersysteem. De cilindrische veer wordt met de hand in elkaar geweven, waardoor men meer veren/m2 heeft. Hierdoor is deze niet alleen zacht, maar werkt deze ook zeer ondersteunend en het neemt daarnaast volledig de vorm van het lichaan aan. Ook zorgt het voor een goede ventilatie in het matras. Kortom: slaapcomfort op zijn best!