Lammerts van Bueren

Alle topmerken onder één dak.

Van harte welkom bij Lammerts van Bueren, de meest gerenommeerde beddenzaak van Nederland. Wij vertegenwoordigen alle topmerken. Ervaren adviseurs zorgen ervoor dat al uw slaapwensen worden ingevuld. Een uitmuntende nachtrust is ons doel. In de toonzaal in Ede wachten vele modellen erop om getest te worden. Op onze website kunt u zich alvast oriënteren.
Graag tot ziens!

Gedegen advies

Advies dat gebaseerd is op kennis van de merken en de anatomie van het menselijk lichaam.

Meer dan een bed

U creëert, styleert en combineer. Klassiek getint of geheel design gericht, Lammerts van Bueren denkt met u mee

Unieke bezorgservice

Mensen die weten hoe belangrijk het voor u is dat u voor 100% tevreden bent met uw aanschaf.

Hästens store

Wij verwelkomen u graag in onze Hästens store in Ede. Ervaar het gevoel van liggen op een Hästens bed. Kom proef liggen in onze Store en wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze! Voor nog meer informatie over de bedden verwijzen wij u graag naar de website van Hästens www.hastens.com

Ecolife Beds

De missie van Ecolife Beds is om handgemaakte bedden van de hoogste kwaliteit te leveren, gemaakt van de beste materialen met een tijdloos en klassiek design. Ecolife beds geeft om Zweeds vakmanschap. Alle bedden worden in hun eigen fabriek in Valskog gemaakt. Bij Ecolife Beds wordt er alleen gebruik gemaakt van Natuurlijke (plantaardige) materialen van de hoogste kwaliteit, zoals biologisch bamboe, biologische katoen en agave. Deze materialen zijn gekozen om een comfortabele, koele slaap te bieden met een zacht, comfortabel gevoel op de huid.

Showroom

Lammerts van Bueren is één van de meest gerenommeerde beddenzaken van Nederland. In onze unieke showroom in Ede zijn alle topmerken vertegenwoordigd. Onze ervaren adviseurs zorgen ervoor dat al uw slaapwensen worden ingevuld. Een uitmuntende nachtrust is ons doel. De vele modellen in de showroom wachten erop om door u getest te worden.

Klantervaringen. Wat zeggen klanten over ons?

Blogs
Van Jachthuis van Koning Willem 111 naar beddenzaak Veluwsch Slapen by Lammerts van Bueren
Van Jachthuis van Koning Willem 111 naar beddenzaak Veluwsch Slapen by Lammerts van Bueren
In een prachtig en bijzonder pand op de hoek van de Grotestraat en Molenstraat is onze beddenspeciaalzaak gevestigd. We zijn trots om hier onze bedden collectie te hebben staan. Lees meer