1/

Bilbao 220

Dit matras van Birkenstock is ook zeer elastisch en past zich gemakkelijk aan naar uw lichaamscontouren dankzij de 7-zone pocketvering met circa 1000 veren. De Bilbao 220 heeft een zeer goede vochtregulatie en een hoge mate van elasticiteit. De afdeklaag van natuurlatex en kurkgranulaat zorgen samen voor een geweldig ligcomfort. De onderzijde van het matras is licht golvend, zodat dit zich uitstekend aanpast naar uw lichaam. De tijk bestaat uit 62% polyester en 35% viscose. De tijk is wasbaar tot 60%. De onderzijde van het matras bestaat uit een uniek 3D vervlochten mesh. Deze zorgt voor een optimale ventilatie van het matras. De bilbao 220  is circa 24 cm hoog.

Service

Daarom Lammerts van Bueren

1

Alle topmerken

Ten eerste omdat wij in onze unieke showroom álle topmerken presenteren. Bij ons vindt u alles op het gebied van gestoffeerde luxebedden en  achterwanden, boxsprings, bedomrandingen, matrassen, bedspreien, sierkussens, plaids, accessoires en eventueel om het geheel af te werken een sierlijke bedbank.

2

Meer dan een bed

Ten tweede omdat praktisch al uw wensen kunnen worden ingevuld. U creëert, styleert en combineert zodat het bed meer wordt dan een bed! Klassiek getint of geheel design gericht, Lammerts van Bueren denkt met u mee.

3

Gedegen advies

Ten derde omdat u bij Lammerts van Bueren een gedegen advies krijgt. Advies dat gebaseerd is op kennis van de merken en collecties en de anatomie van het menselijk lichaam. Verkregen door fabrieksbezoeken en training. Wij weten wat slaapcomfort is. U bent verzekerd van een vertrouwd advies!

4

Unieke bezorgservice

Als laatste omdat onze bezorgers een reputatie hebben in vakmanschap en service. Mensen die weten hoe belangrijk het voor u is dat u voor 100% tevreden bent met uw aanschaf. En mensen die u ook graag alles vertellen over het onderhoud van uw bed, waardoor u vele jaren lang plezier blijft houden van een Lammerts van Bueren bed!

Birkenstock matrassen

Bekijk overige modellen

Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.