Welkom bij Veluwsch Slapen

Lammerts van Bueren staat van oudsher bekend als de meest gerenommeerde beddenspeciaalzaak van Nederland. Dit succes, dat 25 jaar geleden in Woerden begon, is grotendeels te danken aan de goede reputatie die het bedrijf in de loop der jaren heeft opgebouwd. Al vanaf het begin voerde Lammerts van Bueren diverse topmerken onder één dak, met specialisatie in boxsprings en aanverwante artikelen.

 
Met de collectie van Veluwsch Slapen by Lammerts van Bueren kunt u praktisch al uw individuele wensen in vervulling laten gaan. Behalve boxsprings biedt zij ook een exclusieve collectie bedlinnen, dekbedden, kussens en spreien.
 
U creëert, styleert en combineert zo, dat het bed meer wordt dan een bed. Klassiek getint of geheel design-gericht, het enthousiaste team van Veluwsch Slapen by Lammerts van Bueren denkt graag met u mee en geeft gedegen advies.
 
Advies dat gebaseerd is op kennis van de merken en collecties. Verkregen door training en opleiding. Maar ook op kennis van de anatomie van het lichaam, het weten wat slaapcomfort betekent en natuurlijk op kennis van de materialen, om nog maar te zwijgen over de jarenlange ervaring.
 
Acties
Bekijk onze acties op onze actie pagina's

Eastborn
Wonderland
Summersale
Showmodellen nu tot 60% korting!
* Vraag naar de voorwaarden