Wonderland

Wonderland is in 1969 in Noorwegen begonnen. In de loop der jaren hebben zij zich ontwikkeld tot producent van complete bed systemen met unieke eigenschappen. Wonderland biedt u een persoonlijk aangepast bed. Zo hebben de bedden een verstelbare stevigheid. Zo kunt u de stevigheid onder de heup instellen, terwijl de schouderzone voor een goede ontlasting van uw schouders zorgt.
 • SL 9
  Dit bed geeft u het beste slaapcomfort dat u zich kunt wensen.
 • SL 5
  De SL5 Continental bestaat uit in totaal twee lagen veren, die u samen een fantastisch comfort bieden.
 • SL 3
  De SL3 Continental heeft met Pocket Standard een tweelaags veersysteem gecombineerd met een instelbare heupzone.
 • SL9 Kontinental
  Door gebruik te maken van de beste materialen zorgt de SL9 continentale boxspring zich perfect naar uw lichaam vormt.
 • SL 7
  De SL7 Continental bestaat uit in totaal twee lagen veren, die u samen een fantastisch comfort bieden.
 • A8
  A8
  Bij de Wonderland Adaptive™ kunt u de stevigheid van uw bed instellen door de drie pocketveringcassettes zacht, medium en stevig te verplaatsen.

Adaptive bed

Dit bed is een nieuw Scandinavisch geïnspireerd design. De Adaptive is gemakkelijk instelbaar en eenvoudig aan te passen, zodat het bed zich naar uw lichaam gaat vormen.

Continental bed

Al bijna 30 jaar zorgen de continental bedden van Wonderland in alle Scandinavische landen voor een goede nachtrust. De bedden bieden een goede combinatie van comfort en aanpassing naar persoonlijke voorkeur. U kunt hierbij een keus maken tussen maar liefst vier comfort niveaus.

Verstelbare bed

Met de afstandsbediening kunt u de gewenste positie van het bed instellen. U kunt het voeten- en hoofdeind naar behoefte omhoog- en omlaag brengen. Dit is een uitstekend bed voor als u wilt lezen, een film wilt kijken of na een drukke dag lekker wilt ontspannen.

Keerbare matras

Wanneer u een bestaand bed heeft en graag een kwaliteitsmatras wilt hebben, dan zullen de Wonderland matrassen een goede keus zijn. U kunt hierbij kiezen uit 2 comfortniveaus. De matrassen hebben allemaal een schouderzone en afneembare stoffen die u op 60°C kunt wassen. De matrassen zijn uitermate geschikt voor de verstelbare en vlakke bedden en boxsprings.

Adres

Lammerts van Bueren
Ontwerpers van Nachtrust

Grotestraat 72
6711 AN Ede

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag
10.00 - 17.30 uur

Zaterdag
10.00 - 17.00 uur