1/

DL

Een topmatras DL wat uitstekend ademt door de gesegmenteerde zones, geperforceerde natuurlatex wat zich perfect naar het lichaam vormt. Daarnaast zorgt het topmatras voor een optimale drukverdeling door de comfortlaag van Quallofil Allerban, zorgt het topmatras niet alleen voor de afvoer van overmatig vocht en warmte, maar ook de groei van mijt, fungus en bacteriën worden hierdoor tegengegaan. Het topmatras kan worden gestoffeerd in de kleur passend bij uw bed. Het topmatras is ook verkrijgbaar in de ‘’flex’’ uitvoering voor alle verstelbare bedden.

Service

Daarom Lammerts van Bueren

1

Alle topmerken

Ten eerste omdat wij in onze unieke showroom álle topmerken presenteren. Bij ons vindt u alles op het gebied van gestoffeerde luxebedden en  achterwanden, boxsprings, bedomrandingen, matrassen, bedspreien, sierkussens, plaids, accessoires en eventueel om het geheel af te werken een sierlijke bedbank.

2

Meer dan een bed

Ten tweede omdat praktisch al uw wensen kunnen worden ingevuld. U creëert, styleert en combineert zodat het bed meer wordt dan een bed! Klassiek getint of geheel design gericht, Lammerts van Bueren denkt met u mee.

3

Gedegen advies

Ten derde omdat u bij Lammerts van Bueren een gedegen advies krijgt. Advies dat gebaseerd is op kennis van de merken en collecties en de anatomie van het menselijk lichaam. Verkregen door fabrieksbezoeken en training. Wij weten wat slaapcomfort is. U bent verzekerd van een vertrouwd advies!

4

Unieke bezorgservice

Als laatste omdat onze bezorgers een reputatie hebben in vakmanschap en service. Mensen die weten hoe belangrijk het voor u is dat u voor 100% tevreden bent met uw aanschaf. En mensen die u ook graag alles vertellen over het onderhoud van uw bed, waardoor u vele jaren lang plezier blijft houden van een Lammerts van Bueren bed!

Viking Topmatrassen

Bekijk overige modellen

Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.