Topdekmatrassen

Een topdekmatras is een dun matras van ongeveer 5 tot 10 centimeter dik die op uw normale matras ligt. De populariteit van topdekmatrassen is in de afgelopen jaren sterk toegenomen en dat is niet voor niets! Ondertussen is het aanbod in topdekmatrassen enorm en kan het maken van de juiste keuze een lastige taak zijn. Wij verkopen enkel hoogwaardige topdekmatrassen van gerenommeerde merken.

Wat is een topdekmatras?

Topdekmatrassen, ook wel oplegmatrassen of toppers genoemd, maken uw nachtrust helemaal compleet. Een topdekmatras is een dun matras die op het reguliere matras geplaatst wordt. Vaak heeft een topdekmatras een dikte van ongeveer 5 tot 10 centimeter en is deze gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals katoen, wol of paardenhaar. Tevens hebben goede topdekmatrassen ventilatiegaten om het slaapklimaat te reguleren.

De voordelen van een topdekmatras

Topdekmatrassen zijn sinds een aantal jaar razend populair onder onze klanten en andere consumenten. Dit is niet voor niets, want het gebruik van een topdekmatras brengt veel voordelen met zich mee. Een topper zorgt voor een aangenaam en gezond ligcomfort en zorgt er tevens met uw eigen matras voor dat uw lichaam optimale ondersteuning heeft op de punten waar dat nodig is. Naast het slaapcomfort verlengt een topdekmatras ook de levensduur van uw eigen matras. Verder is een topdekmatras gemakkelijk te luchten, wat het slaapklimaat op zijn tijd weer bevordert.

Beste merken in huis

Bij Lammerts van Bueren hebben we de allerbeste merken in huis, zoals Hästens, Pullman, Wonderland en Somnus.. Dit zijn merken die bekend staan om het gebruik van hoogwaardige materialen en uitstekende kwaliteit. Bent u op zoek naar een topdekmatras? Bekijk dan alle mogelijkheden of kom langs in onze showroom in Ede.

Bezoek showroom

Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ik ben op de hoogte van wat er met mijn persoonsgegevens gebeurt en ga akkoord met de privacyverklaring.