Topdekmatrassen

Een topdekmatras is een dun matras van ongeveer 5 tot 10 centimeter dik die op uw normale matras ligt. De populariteit van topdekmatrassen is in de afgelopen jaren sterk toegenomen en dat is niet voor niets! Ondertussen is het aanbod in topdekmatrassen enorm en kan het maken van de juiste keuze een lastige taak zijn. Wij verkopen enkel hoogwaardige topdekmatrassen van gerenommeerde merken.

Wat is een topdekmatras?

Topdekmatrassen, ook wel oplegmatrassen of toppers genoemd, maken uw nachtrust helemaal compleet. Een topdekmatras is een dun matras die op het reguliere matras geplaatst wordt. Vaak heeft een topdekmatras een dikte van ongeveer 5 tot 10 centimeter en is deze gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals katoen, wol of paardenhaar. Tevens hebben goede topdekmatrassen ventilatiegaten om het slaapklimaat te reguleren.

De voordelen van een topdekmatras

Topdekmatrassen zijn sinds een aantal jaar razend populair onder onze klanten en andere consumenten. Dit is niet voor niets, want het gebruik van een topdekmatras brengt veel voordelen met zich mee. Een topper zorgt voor een aangenaam en gezond ligcomfort en zorgt er tevens met uw eigen matras voor dat uw lichaam optimale ondersteuning heeft op de punten waar dat nodig is. Naast het slaapcomfort verlengt een topdekmatras ook de levensduur van uw eigen matras. Verder is een topdekmatras gemakkelijk te luchten, wat het slaapklimaat op zijn tijd weer bevordert.

Beste merken in huis

Bij Lammerts van Bueren hebben we de allerbeste merken in huis, zoals Hästens, Pullman, Wonderland en Somnus.. Dit zijn merken die bekend staan om het gebruik van hoogwaardige materialen en uitstekende kwaliteit. Bent u op zoek naar een topdekmatras? Bekijk dan alle mogelijkheden of kom langs in onze showroom in Ede.

Bezoek showroom

Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ik ben op de hoogte van wat er met mijn persoonsgegevens gebeurt en ga akkoord met de privacyverklaring.

Coronavirus

Beste klant,

Met dit bericht willen we u informeren over de maatregelen met betrekking tot het coronavirus. Laten we voorop stellen dat de gezondheid van onze klanten en medewerkers natuurlijk de hoogste prioriteit heeft.

Onze winkel blijft geopend, maar wij nemen het corona virus zeer serieus en houden ons aan de genoemde voorschriften en adviezen van het RIVM. Gelukkig zijn er bij Veluwsch Slapen geen tekenen van besmetting gesignaleerd en kan onze winkel gewoon open blijven. Wel zijn wij extra alert en hebben wij de volgende maatregelen genomen om verdere verspreiding van COVID-19 tegen te gaan:

  • Iedereen van ons personeel die zich niet 100% fit voelt blijft thuis. Ook al is het 'slechts' een verkoudheid. Veiligheid boven alles;
  • We schudden geen handen meer en proberen fysiek contact zoveel mogelijk te vermijden;
  • Onze winkel wordt extra schoongemaakt. alles wordt regelmatig gedesinfecteerd.
  • Bij het proefliggen wordt er voor iedere nieuwe klant een nieuwe sloop over het testkussen gelegd;
  • Indien u de drukte wilt mijden, dan is het mogelijk om in overleg en op afspraak onze winkel buiten openingstijden te bezoeken.

We hopen met dit bericht iedereen voldoende te hebben geïnformeerd. Mochten er vragen zijn, bel of mail ons gerust via info@lammertsvanbueren.com of 0318-304323.