Topdekmatrassen

Viking Topmatrassen

Een goed topmatras is zeer belangrijk. Het dient niet alleen om het laken op zijn plek te houden, maar een topmatras doet veel meer dan dat. Het topmatras past zich aan uw lichaam aan. Het zorgt ervoor dat uw lichaam kan ventileren. Viking hecht veel waarde aan de eigen ontworpen topmatrassen.
Bekijk

Hästens topmatrassen

Een comfortabel dekmatras van Hästens geeft u net dat kleine beetje extra dat u nodig heeft voor een superieur slaapcomfort. Hästens biedt verschillende uitvoeringen waarbij elk dekmatras uitsluitend natuurlijke materialen bevat. De natuurlijke materialen van de dekmatrassen zorgen ervoor dat u de koude winterdagen en warme zomerdagen doorkomt. Het dekmatras is ontzettend belangrijk voor goede hygiëne en een gezonde nachtrust. Hästens dekmatrassen zorgen ook voor een langere levensduur van uw bed en is daarom van essentieel belang.
Bekijk

Swissflex topdekmatrassen

De topdekmatrassen van Swissflex zorgen voor maximale ontspanning en zorgen voor een betere slaaphygiëne en een optimale ventilatie. De topdekmatrassen zijn tevens geschikt zijn als reisbed. Zo verhogen de topdekmatrassen uw slaapcomfort wanneer u op vakantie bent. Swissflex heeft verschillende uitvoeringen van de topdekmatrassen.
Bekijk

Pullman topdekmatrassen

Bekijk

Wonderland topdekmatrassen

De topdekmatrassen van Wonderland zijn gemaakt om te zorgen voor het beste slaapcomfort, de beste ondersteuning en drukverdeling. Elk topdekmatras van Wonderland zorgt voor een fris, schoon en gezond slaapklimaat. Alle topperhoezen zijn namelijk wasbaar op 60 graden.
Bekijk
Bezoek onze showroom

800 m2 nachtrust

Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.