1/8

Silverline Excellence

De Silverline Excellence bevat een geavanceerd 7-zones honingraat pocketinterieur. Dit matras is afgedekt met een soepele latex comfortlaag en een jute drukverdeler. Het matras is voorzien van een elastische stretch met wol, zijde en katoen, aangevuld met Comfortfill. Van alle door de consumentenbond geteste matrassen biedt de Silverline Excellence de beste ondersteuning voor zijslapers. Tevens wordt dit matras gekenmerkt door de veerkracht van het matras en de ventilerende eigenschappen. Het matras is voorzien van een Sensity® behandeling, waarbij probiotica op natuurlijke wijze zorgt voor een blijvend frisse en hygiënische slaapomgeving. Het matras is c.a. 24 cm hoog. Verkrijgbaar in de hardheden standard en firm. Optioneel leverbaar in anti-allergische uitvoering.

Service

Daarom Lammerts van Bueren

1

Alle topmerken

Ten eerste omdat wij in onze unieke showroom álle topmerken presenteren. Bij ons vindt u alles op het gebied van gestoffeerde luxebedden en  achterwanden, boxsprings, bedomrandingen, matrassen, bedspreien, sierkussens, plaids, accessoires en eventueel om het geheel af te werken een sierlijke bedbank.

2

Meer dan een bed

Ten tweede omdat praktisch al uw wensen kunnen worden ingevuld. U creëert, styleert en combineert zodat het bed meer wordt dan een bed! Klassiek getint of geheel design gericht, Lammerts van Bueren denkt met u mee.

3

Gedegen advies

Ten derde omdat u bij Lammerts van Bueren een gedegen advies krijgt. Advies dat gebaseerd is op kennis van de merken en collecties en de anatomie van het menselijk lichaam. Verkregen door fabrieksbezoeken en training. Wij weten wat slaapcomfort is. U bent verzekerd van een vertrouwd advies!

4

Unieke bezorgservice

Als laatste omdat onze bezorgers een reputatie hebben in vakmanschap en service. Mensen die weten hoe belangrijk het voor u is dat u voor 100% tevreden bent met uw aanschaf. En mensen die u ook graag alles vertellen over het onderhoud van uw bed, waardoor u vele jaren lang plezier blijft houden van een Lammerts van Bueren bed!

Pullman Silverline matrassen

Bekijk overige modellen

Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ik ben op de hoogte van wat er met mijn persoonsgegevens gebeurt en ga akkoord met de privacyverklaring.