Pullman Silverline matrassen

De Pullman Silverline matrassen blijven jaar in jaar uit als nieuw aanvoelen. Het kan echt en dit zal u ervaren als u kiest voor één van de Silverline matrassen. De matrassen zijn voorzien van kwalitatief hoogstaande 7-zone pocketvering. Deze geeft u een individuele ondersteuning op maat. De veren zijn elektrothermisch nagehard waardoor de veer na vele jaren intensief gebruik steeds terugkeert in haar oorspronkelijke vorm. U zult jarenlang comfortabel slapen. De Silverline matrassen zijn voorzien van een elastische stretch bekledingsstof. De matrassen bevatten een vulling van wol, zijde en katoen. Dit zorgt voor een uitstekende vocht- en warmteregulerende eigenschappen. Eventueel is een anti-allergene vulling verkrijgbaar. Dankzij de ventilatieroosters en behandeling met Sensity probiotica blijft de matras fris en hygiënisch. De matrassen keren is een fluitje van een cent dankzij de luxe handgrepen.

 • Silverline Excellence
  De Silverline Excellence matrassen hebben een 7 zone Advanced pocket-interieur met geneste, harde veren.
 • Matras Silverline Luxury
  Dit matras is voorzien van een 7-zones honingraat interieur. Uw lichaam krijgt hiermee op elke plek precies de juiste ondersteuning.
 • Silverline Premier
  De silverline premier matrassen zijn voorzien van een 7 zone Advanced pocket-interieur met geneste, geharde veren.
 • Silverline Allure
  Het Silverline Allure matras is voorzien van een gezoneerd InSide pocketinterieur met nageharde veren voor een extra soepele schouderzone.
 • Silverline Master
  Het Silverline Master matras is voorzien van een gezoneerd InSide pocketinterieur met nageharde veren voor een extra soepele schouderzone.
 • Silverline Royal
  Het Silverline Royal Matras is voorzien van een gezoneerd InSide pocketinterieur met nageharde veren voor een extra soepele schouderzone.

Adres

Lammerts van Bueren
Ontwerpers van Nachtrust

Grotestraat 72
6711 AN Ede

Openingstijden

Dinsdag t/m zaterdag: 10:00 - 17:00

Overige dagen uitsluitend op afspraak