Pullman boxspring

Slapen betekent ontspannen, maar slapen is ook een activiteit waarbij de prestaties net als in topsport, samenhangen met de uitrusting. Hoe beter dit fundament, hoe beter de nachtrust. Hier was George Pullman zich anderhalve eeuw geleden al van bewust. Het aanhoudende succes van de luxe boxspringbedden bewijst dat de tijd niet stilstaat bij Pullman. Om het slapen voor u nog comfortabeler te maken streven zij continue naar vernieuwingen en verbeteringen.

Pullman GOLDLINE Boxspring Collectie

Alles wat u nodig heeft voor een goede nachtrust, vindt u in de Pullman Goldline collectie. De boxspring heeft een hoogte van 26 cm en straalt niet alleen optisch comfort uit, maar biedt dit ook op werkelijk hoog niveau. De boxspring is voor 100% geveerd over de gehele breedte voor gelijkmatig comfort. Ook heeft het een pocketvering met 5-zone indeling voor een optimale ondersteuning. De boxspring heeft een stabiel en duurzaam houten frame, afhankelijk van uitvoering op 4 of 5 poten. De elektrisch verstelbare boxspring heeft een robuuste metalen basis.

De stoffering van de hoofdborden en de boxsprings zijn afgewerkt met dubbelnaalds stikwerk. U kunt kiezen uit een ruim aanbod aan prachtige stoffen om uw Pullman Goldline boxspring volledig op uw smaak en stijl af te stemmen. U completeert uw Pullman Goldline boxspring met een bijpassende Goldline matras en eventueel een Comfort Topper. Beide zijn afgewerkt met een tijk van hoogwaardig viscosedamast.

Pullman SILVERLINE

De Pullman Silverline collectie geeft u de ruimte om uit kwaliteitscomponenten het bed samen te stellen dat perfect aan uw wensen en comfortbehoefte voldoet.
De boxspring heeft een hoogte van 23 cm voor hoogwaardig slaapcomfort. De boxspring is voor 100% geveerd over de gehele breedte voor gelijkmatig comfort. Ook heeft het een pocketvering met 5-zone indeling voor een optimale ondersteuning. De boxspring heeft een stabiel en duurzaam houten frame, afhankelijk van uitvoering op 4 of 5 poten. De elektrische verstelbare boxspring heeft een robuuste metalen basis. De stoffering van de hoofdborden en de boxsprings is afgewerkt met dubbelnaalds stikwerk.

Uw Pullman Siverline boxspring komt optimaal tot zijn recht en krijgt een nog luxere uitstraling met een bijpassende Silverline matras en met daarop eventueel een Comfort Topper. Zowel de matras als de Comfort Topper is afgewerkt met een tijk van elastische stretchstof.

Adres

Lammerts van Bueren
Ontwerpers van Nachtrust

Grotestraat 72
6711 AN Ede

Openingstijden

Dinsdag, vrijdag en zaterdag: 10:00 - 17:00

Overige dagen uitsluitend op afspraak