Northbeds

Lammerts van Bueren introduceert een nieuw merk : North Beds. Dit Scandinavische merk heeft inmiddels al meer dan 20 jaar ervaring in de branche. De prioriteit van North Beds is het opdoen van nieuwe kennis op het gebied van materialen, technologieën en slaappatronen om op deze wijze het beste slaapcomfort te kunnen bieden. Daarnaast zijn ze bij North Beds prijsbewust zonder dat dit afbreuk doet op de kwaliteit en het comfort. Scandinavisch ontwerp De bedden van North Beds worden ontworpen in Noorwegen en gemaakt in hun nieuwe en hyper moderne fabriek in Litouwen die voldoet aan alle milieu en kwaliteitsnormen.
  • Lysefjord
    Geïnspireerd op een van de mooiste fjorden van Noorwegen, is het North Beds Model Lysefjord.
  • Atlanteren
    Geïnspireerd op het unieke stuk weg dat loopt naar de open wateren van Romsdal, de Atlantic Ocean Road.
  • Lofoten
    Geïnspireerd op het mooiste eilandkoninkrijk in Noorwegen, Lofoten, is de gelijknamige boxspringset Lofoten.

Scandinavisch ontwerp

De bedden van North Beds worden ontworpen in Noorwegen en gemaakt in hun nieuwe en hyper moderne fabriek in Litouwen die voldoet aan alle milieu en kwaliteitsnormen. Hierdoor wordt ervoor gezorgd dat alle producten voldoen aan de Scandinavische normen van hoge kwaliteit. Tevens worden voortdurende tests uitgevoerd in Noorwegen door Møbellaboratoriet zodat de hoge kwaliteit en veiligheid wordt gewaarborgd. Een belangrijk onderdeel bij het investeren in een goed matras! Wanneer u slaapt op een North Beds bed, bent u er zeker van dat u slaapt op het beste van het beste op het gebied van slaapcomfort en -kwaliteit.

Boxspringsets

De collectie van North Beds bestaat uit verschillende modellen boxspringsets. Deze sets kunt u geheel op uw persoonlijke wensen afstemmen waardoor een heerlijk slaapcomfort wordt gegarandeerd. De verschillende modellen zijn leverbaar in diverse afmetingen zowel lengtematen als breedtematen. Daarnaast is het mogelijk om te kiezen uit diverse kleuren stof, hoofdborden en poten en matrastoppers. Nog meer luxe? Diverse North Beds modellen hebben de mogelijkheid om deze uit te breiden met een draadloze afstandsbediening motor waardoor u uw bed elektrisch kunt verstellen. Tevens beschikt de collectie van North Beds over diverse accessoires die uw boxspringset helemaal compleet maken!

Garanties

North Beds biedt 25 jaar garantie op frame- en veerbreuk en 5 jaar garantie op fabricagefouten. Daarnaast is de collectie gecertificeerd door Oeko-Tex standard 100 en Certipur. De hoezen van de topmatrassen zijn deelbaar, verwijderbaar en bieden de mogelijkheid om gewassen te worden op 60 graden.

Adres

Lammerts van Bueren
Ontwerpers van Nachtrust

Grotestraat 72
6711 AN Ede

Openingstijden

Dinsdag, vrijdag en zaterdag: 10:00 - 17:00

Overige dagen uitsluitend op afspraak