Nill Spring

Al jaren is Nill Spring gepassioneerd door duurzame, comfortabele en vooral ook mooie meubelen. Deze drie eigenschappen vind je dan ook terug in elk boxpspring model. Nill Spring gebruikt enkel hoogwaardige kwaliteitsmaterialen, zoals massieve beuken kaders, handgevlochten veren en kwalitatieve stoffen. Dankzij de unieke combinatie met de ambachtelijke vervaardiging, garandeert Nill Spring u een bed, waarbij u vele jaren zal genieten van een heerlijke nachtrust!


 • Infini
  Bij dit model is gedacht aan twee natuurelementen: de oneindigheid van water en de duurzaamheid van hout.
 • Beaubox
  Dit strakke design is voorzien van pocketveren. De veren zitten elk afzonderlijk in een zakje, waardoor u bij een tweepersoonsbed geen hardere zones in het midden voelt.
 • Ramo
  De Ramo boxspring is bijzonder fascinerend dankzij de revolutionaire, hangende constructie. Niets is recht, maar alles vloeit in elkaar over.
 • De Aria
  Deze boxspring is het toonbeeld van transparant minimalisme en spreekt met zijn ranke, maar ijzersterke metalen frame tot ieders verbeelding.
 • Vasca
  Met de Vasca introduceert Nill Spring de eerste houten boxspring op de markt. Nill Spring kiest resoluut voor een duurzaam en tijdloos design.
 • Fondo
  De unieke boxspring combineert ontwerp met het comfort van een boxspring. Dankzij de fijne uitstraling en stijlvolle poten geeft deze boxspring het slaapcomfort een vernieuwde stijl.

Geschiedenis Nill Spring

Nill Spring is ontstaan uit een combinatie van een jarenlange ervaring met een bijzondere knowhow. Al vier generaties lang deelt de familie Cornille deze kennis en passie voor het vervaardigen van boxsprings. In 2006 ontwikkelde Frank Cornille samen met ingenieur Guy Dupont het merk. Beide vennoten brachten daarmee hun passie voor slaapcomfort en hun vakmanschap samen in een bedrijf. Dankzij de jarenlange technische ervaring van Guy Dupont en zijn gevoel voor innovatie en ambachtelijk maatwerk, resulteerde in een indrukwekkende collectie van matrassen en boxsprings.

Om u een goede nachtrust te kunnen garanderen, gebruikt Nill Spring steeds de beste en nieuwste materialen. Hiertoe behoren ook Belgische kwaliteitsmaterialen, zoals Belgische damast tijk, naturalis en alpacawol/lavalan. Dit type wol werkt thermoregulerend, is lichter dan gewone wol en van nature huisstofwerend. Elk matras is op uw maat verkrijgbaar en is verkrijgbaar in drie verschillende hardheden.

Maatwerk

Een uniek slaapcomfort dankzij een grote flexibiliteit. Elk Nill Spring bed is met grote verscheidenheid in kleuren, stoffen, poten, accessoires, hoofd- en voetborden verkrijgbaar. U kan werkelijk alle kanten op om uw bed volledig te personaliseren. Dankzij dit principe kan Nill Spring probleemloos alle maatwerk aan.

De Nill Spring veren

Nill Spring maakt voor de boxsprings als enige fabrikant gebruik van een bijzonder veersysteem. De cilindrische veer wordt met de hand in elkaar geweven, waardoor men meer veren/m2 heeft. Hierdoor is deze niet alleen zacht, maar werkt deze ook zeer ondersteunend en het neemt daarnaast volledig de vorm van het lichaam aan. Ook zorgt het voor een goede ventilatie in het matras. Kortom: slaapcomfort op zijn best!

Adres

Lammerts van Bueren
Ontwerpers van Nachtrust

Grotestraat 72
6711 AN Ede

Openingstijden

Dinsdag t/m zaterdag: 10:00 - 17:00

Overige dagen uitsluitend op afspraak