Hästens boxspring

Bij Lammerts van Bueren beschikken we over een grote hoeveelheid bedden van verschillende merken. Eén van deze merken is het bekende merk Hästens. Dit merk houdt zich al sinds 1852 bezig met het perfectioneren van slapen. Als u een bed van Hästens aanschaft zal dit bed alleen natuurlijke materialen bevatten. Materialen zoals: katoen, wol en de meest fijne en zuivere vlas.
 • Proferia
  Diep, opvallend en krachtig; met de Proferia maakt u een echt statement in iedere ruimte.
 • Novoria
  Hästens Novoria is een modern, verstelbaar bed in elk opzicht.
 • Vividus
  Vividus is de ultieme perfectie!
 • Marquis
  De Hästens Marquis boxspring is ook volledig met de handgemaakt met behulp van de beste natuurlijke materialen.
 • Superia
  Hästens Superia is onze meest verfijnde boxspring.
 • Auroria
  Evenwichtige zachtheid en een combinatie van veersystemen definiëren Auroria, een continentaal bed met een zachtere persoonlijkheid.
 • 2000T
  Ons model Hästens 2000T zit boordevol innovatie en is een baanbrekend bed.
 • Lenoria
  Het verstelbare bed, Hästens Lenoria, is een van onze meest comfortabele modellen.
 • Excel
  De Hästens Excel wordt gemaakt met bekwaam vakmanschap, dubbele verensystemen, aandacht voor detail en gevoel voor de fijnste natuurlijke materialen.
 • Luxuria
  Met zijn lage profiel en perfecte ligging is Hästens Luxuria een schaamteloos mooi bed.

Waarom paardenhaar?

Slechts weinig materialen kunnen bij het bouwen van een bed aan paardenhaar tippen. Paardenhaar bevat zijn eigen ingebouwde ventilatiesysteem volledig vrij van allergenen. Hästens gebruikt gezuiverd paardenhaar om de bedden te maken al sinds de 19e eeuw. Het paardenhaar is afkomstig van de manen en de staarten van de paarden.

Vlas

Vlas is niet alleen ongelooflijk duurzaam en flexibel, maar het voert ook statische elektriciteit af.

Grenen

De boxspringframes zijn gemaakt van zorgvuldig geselecteerd grenenhout. Deze worden zorgvuldig geselecteerd uit de bossen van Zweden, dat in zijn eigen tempo heeft mogen groeien en daardoor zo sterk is geworden.

Wol

Zuiver wol draagt bij aan een goed bedklimaat en werkt een beetje als de eigen thermostaat van het bed.

Katoen

Mensen ademen niet alleen via de longen, maar ook via de huid. De huid heeft meer dan zeven miljoen poriën, die automatisch ademen en giftige stoffen afvoeren. U hebt zelf vast wel is gemerkt hoe koel en droog u huid aanvoelt op een warme zomerdag als u een katoenen shirt of blouse heeft gedragen in plaats van synthetisch materiaal. Dat komt omdat katoen zo goed transparantie vocht en een hoge lucht vochtigheid kan afvoeren. Aangezien het transparantievocht ’s nachts   voor 98% uit  water bestaat, verdampt dit heel eenvoudig als het bed waarop u ligt en het linnengoed ademen.

Dons

Al vanaf 1926 maakt Hästens dekbedden en kussens waarvoor het beste dons en de beste veren worden gebruikt. Hästens gebruikt geen dons van levende vogels. Er worden geen eenden of ganzen uitsluitend voor het dons gedood.

De dekmatrassen

Een comfortabel dekmatras geeft u net dat kleine beetje extra dat u nodig heeft voor een superieur slaapcomfort.

BV: gevuld met dikke, zachte katoen en wol.
BJ: Gevuld met dikke, zachte katoen/wol en zacht, veerkrachtig en flexibel paardenhaar van uitstekende kwaliteit.
BJX: Gevuld met dikke, zachte katoen/wol en zacht, veerkrachtig geselecteerd paardenhaar van uitstekende kwaliteit. Voor extra veerkracht wordt gebruik gemaakt van de allerlangste en sterkste strengen.
BJX Luxury: Gevuld met een aantal lagen katoen/wol, veerkrachtig geselecteerd paardenhaar van uitstekende kwaliteit. Voor extra veerkracht wordt gebruik gemaakt van de allerlangste en sterkste strengen.

Adres

Lammerts van Bueren
Ontwerpers van Nachtrust

Grotestraat 72
6711 AN Ede

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag
10.00 - 17.30 uur

Zaterdag
10.00 - 17.00 uur