Hästens boxspring - Vividus

Hästens Vividus bed is de ultieme perfectie! Het meest luxe bed der luxe bedden. Het resultaat van onze eeuwenlange passie voor vakmanschap en onze expertise op het gebied van bedden. Hästens Vividus is het voorbeeld van de fijnste natuurlijke materialen, bijzonder traditionele ambacht en detailering. Het ervaren van de Vividus-slaap is als een droom. Het is simpelweg het beste bed dat wij ooit gemaakt hebben.

Een bed als de Vividus kan pas echt worden ervaren op een aantal beperkte exclusieve locaties. Tijdens uw persoonlijk VIP ervaring leert u alles over de constructie de Vividus, uw gepersonaliseerde opties dompelt u zichzelf onder in rust.

Service

Daarom Lammerts van Bueren

1

Alle topmerken

Ten eerste omdat wij in onze unieke showroom álle topmerken presenteren. Bij ons vindt u alles op het gebied van gestoffeerde luxebedden en  achterwanden, boxsprings, bedomrandingen, matrassen, bedspreien, sierkussens, plaids, accessoires en eventueel om het geheel af te werken een sierlijke bedbank.

2

Meer dan een bed

Ten tweede omdat praktisch al uw wensen kunnen worden ingevuld. U creëert, styleert en combineert zodat het bed meer wordt dan een bed! Klassiek getint of geheel design gericht, Lammerts van Bueren denkt met u mee.

3

Gedegen advies

Ten derde omdat u bij Lammerts van Bueren een gedegen advies krijgt. Advies dat gebaseerd is op kennis van de merken en collecties en de anatomie van het menselijk lichaam. Verkregen door fabrieksbezoeken en training. Wij weten wat slaapcomfort is. U bent verzekerd van een vertrouwd advies!

4

Unieke bezorgservice

Als laatste omdat onze bezorgers een reputatie hebben in vakmanschap en service. Mensen die weten hoe belangrijk het voor u is dat u voor 100% tevreden bent met uw aanschaf. En mensen die u ook graag alles vertellen over het onderhoud van uw bed, waardoor u vele jaren lang plezier blijft houden van een Lammerts van Bueren bed!

Hästens boxspring

Bekijk overige modellen

Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ik ben op de hoogte van wat er met mijn persoonsgegevens gebeurt en ga akkoord met de privacyverklaring.