Swissflex - Uni 12 bridge

Gedrevenheid, passie, technologie. In combinatie met uitzonderlijke expertise, levert dit een verbluffend resultaat op. Met de Uni 12 bridge® ziet u perfectie in al haar vormen.

Zich ondersteund en gedragen voelen, ongeacht de slaaphouding of lichaamsbouw. De toptechnologie heeft slechts één doel; het u zo comfortabel mogelijk maken. Een interactief concept, exclusief ontwikkeld door de onderzoekers van Swissflex. De lattenbodems uit de Uni 12 bridge® collectie zijn zo ontworpen dat ze een natuurlijke tegendruk bieden op de verschillende drukpunten van uw lichaam. Zo wordt het voortdurend en op elk punt perfect ondersteund. Een individuele afstemming op uw lichaam voor een uitzonderlijk slaapcomfort.

Door een harmonisch, uniek en nauwkeurig samenspel van verschillende technische elementen en de hierop afgestemde matras wordt comfort op hoog niveau geboden.

Kenmerken van de Uni 12 bridge® lattenbodem:

  • Optimale aanpassing aan grootte, vorm en gewicht van het lichaam. Beste lig- en slaapcomfort dankzij beproefde zelfregulering.
  • De zelfregulerende latten zorgen voor een actieve ondersteuning van de wervelkolom dankzij een optimale drukverdeling over het totale ligvlak.
  • Via de bridge® techniek in de schouderzone bepaalt uw lichaam zelf de puntgave aanpassing aan uw eigen ligbehoefte.
  • Het midden van het tweepersoonsbed heeft geen storende middenbalken: comfort over de gehele breedte. Voor buitengewoon slaapcomfort, ook in het midden van het bed.

Overtuig u van de topkwaliteit van het Swissflex slaapconcept Uni 12 bridge®.

Service

Daarom Lammerts van Bueren

1

Alle topmerken

Ten eerste omdat wij in onze unieke showroom álle topmerken presenteren. Bij ons vindt u alles op het gebied van gestoffeerde luxebedden en  achterwanden, boxsprings, bedomrandingen, matrassen, bedspreien, sierkussens, plaids, accessoires en eventueel om het geheel af te werken een sierlijke bedbank.

2

Meer dan een bed

Ten tweede omdat praktisch al uw wensen kunnen worden ingevuld. U creëert, styleert en combineert zodat het bed meer wordt dan een bed! Klassiek getint of geheel design gericht, Lammerts van Bueren denkt met u mee.

3

Gedegen advies

Ten derde omdat u bij Lammerts van Bueren een gedegen advies krijgt. Advies dat gebaseerd is op kennis van de merken en collecties en de anatomie van het menselijk lichaam. Verkregen door fabrieksbezoeken en training. Wij weten wat slaapcomfort is. U bent verzekerd van een vertrouwd advies!

4

Unieke bezorgservice

Als laatste omdat onze bezorgers een reputatie hebben in vakmanschap en service. Mensen die weten hoe belangrijk het voor u is dat u voor 100% tevreden bent met uw aanschaf. En mensen die u ook graag alles vertellen over het onderhoud van uw bed, waardoor u vele jaren lang plezier blijft houden van een Lammerts van Bueren bed!

Swissflex

Bekijk overige modellen

Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ik ben op de hoogte van wat er met mijn persoonsgegevens gebeurt en ga akkoord met de privacyverklaring.