Swissflex - Swissflex Uni 22 bridge

Ieder mens moet altijd voldoende energie krijgen om het leven te leiden dat hij of zij wil. Een gezonde nachtrust vult de energie aan die elke dag nodig is. Het bed als persoonlijke energie-generator is een gezonde basis voor het dagelijks welzijn.

Een goed bed ligt alleen optimaal als matras en lattenbodem exact op elkaar zijn afgestemd. Swissflex, al decennia lang succesvol met Zwitserse kwaliteit op het gebied van handgemaakte bedden, presenteert de nieuwste innovatie: synchroon-precisie tussen matras en lattenbodem. Gevoelige delen van het lichaam worden ontlast en waar nodig wordt het lichaam optimaal ondersteund.

Het unieke resultaat:

  1. Perfecte aanpassing aan alle bewegingen tijdens de slaap.
  2. In elke houding perfect in balans en een goede ondersteuning van top tot teen.
  3. Anatomisch correct en tegelijk ontspannen, drukvrij liggen.

Gevoelige delen van het lichaam, de zogeheten drukzones, worden ontlast. Waar nodig, wordt uw lichaam in de juiste mate ondersteund - het lichaam is dus in elke houding perfect in balans. Terwijl u ontspannen en drukvrij ligt, wordt uw lichaam ondersteund.

Alleen Swissflex biedt deze unieke combinatie van matras en lattenbodem voor alle lichaamstypen aan, in een uitgebreid assortiment. Verschillende matrastypen (kern van GELTEX® inside, Gomtex-koudschuim, natuurlatex of mini-pockets) kunnen met verschillende lattenbodems worden gecombineerd - met altijd een perfecte combinatie van lattenbodem plus matras als resultaat.

Swissflex.
Omdat een gezonde nachtrust het waard is.

Service

Daarom Lammerts van Bueren

1

Alle topmerken

Ten eerste omdat wij in onze unieke showroom álle topmerken presenteren. Bij ons vindt u alles op het gebied van gestoffeerde luxebedden en  achterwanden, boxsprings, bedomrandingen, matrassen, bedspreien, sierkussens, plaids, accessoires en eventueel om het geheel af te werken een sierlijke bedbank.

2

Meer dan een bed

Ten tweede omdat praktisch al uw wensen kunnen worden ingevuld. U creëert, styleert en combineert zodat het bed meer wordt dan een bed! Klassiek getint of geheel design gericht, Lammerts van Bueren denkt met u mee.

3

Gedegen advies

Ten derde omdat u bij Lammerts van Bueren een gedegen advies krijgt. Advies dat gebaseerd is op kennis van de merken en collecties en de anatomie van het menselijk lichaam. Verkregen door fabrieksbezoeken en training. Wij weten wat slaapcomfort is. U bent verzekerd van een vertrouwd advies!

4

Unieke bezorgservice

Als laatste omdat onze bezorgers een reputatie hebben in vakmanschap en service. Mensen die weten hoe belangrijk het voor u is dat u voor 100% tevreden bent met uw aanschaf. En mensen die u ook graag alles vertellen over het onderhoud van uw bed, waardoor u vele jaren lang plezier blijft houden van een Lammerts van Bueren bed!

Swissflex

Bekijk overige modellen

Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ik ben op de hoogte van wat er met mijn persoonsgegevens gebeurt en ga akkoord met de privacyverklaring.