Swissflex - Swissflex Uni 20

Dromen zoals u ze nooit eerder droomde, het hoofd in de wolken, het lichaam gewichtloos de gedachten dwalen af... Deze droom is uniek. En toch voelt u elke nacht opnieuw die ontspannende, absolute rust zonder er ooit genoeg van te krijgen. Open nu de ogen. We spreken niet langer van een bed, maar van de verbluffende en elegante ontmoeting tussen design en slaap. U ontdekt een nieuwe wereld waarin levenskunst en nachtrust de filosofie van Swissflex bepalen. Dit is het summum van innovatie en technologie ten dienste van lichaam én ogen.

Uitzonderlijke klasse. Een pure, luchtige lijn en het gevoel dat geluk eenvoudig en vanzelfsprekend is. Dat is de magie van de Uni 20. Een wonderbaarlijk maar discreet raffinement. Een vastberaden ontwerp van elegantie en innovatie.

Passioneel vernieuwen. Technologie bereikt een ultieme fase wanneer functionaliteit intuïtief wordt, wanneer ze het verstand overstijgt en de zintuigen beroert. De collectie Uni 20 gaat de uitdaging aan. Ze verzoent toptechnologie met een zwevend en tijdloos puur design. Hier geen lattenbodem frame, voor een totaal en soepel comfort... Het bed is verdwenen om plaats te maken voor een nieuwe visuele en zintuiglijke ervaring. Aan u om het te beleven.

Op een unieke manier verbinden de frameloze lattenbodem en de daarop afgestemde matras zich tot een eerste keus slaap- en zitbed. Design en hightech zorgen voor een fascinerend comfort. Het ligvlak is in verschillende comfortzones ingedeeld, die zich aanpassen aan de druk van het lichaam:

  1. De gemiddeld elastische hoofd- en voetzone.
  2. De hoogelastische schoudercomfortzone.
  3. De ondersteunende middenzone met de rode golflatten.

Kenmerken van de Uni 20 Lattenbodem:

  • Zelfregulerende golflatten. Met vering tot aan de rand. Gepatenteerde golflatten als dragend, zelfregulerend element.
  • Persoonlijk instelbaar veringcomfort. Elke golflat kan met een clip in 3 standen worden ingesteld voor geheel persoonlijk comfort.

Voor de vering kan uit drie standen worden gekozen:

  1. Zacht ondersteunend.
  2. Gemiddeld ondersteunend.
  3. Krachtig ondersteunend.

Veerweg

6 cm veerweg betekent een wereldrecord. Dat wil zeggen extreme flexibiliteit tot aan de rand.

Extreme randflexibiliteit. Elke van de aan de rand bevestigde dubbele latten is apart flexibel tot aan de bedrand.

Anti-rol effect. Ook bij een eenzijdige belasting aan de zijkant van de latten blijft het ligvlak horizontaal.

Geen storende middenbalken. Hoogste slaapcomfort ook in het midden van het dubbele bed.

Het slaapconcept Uni 20: perfect slaapcomfort in alle houdingen en voelbare harmonie van lattenbodem en matras.

Service

Daarom Lammerts van Bueren

1

Alle topmerken

Ten eerste omdat wij in onze unieke showroom álle topmerken presenteren. Bij ons vindt u alles op het gebied van gestoffeerde luxebedden en  achterwanden, boxsprings, bedomrandingen, matrassen, bedspreien, sierkussens, plaids, accessoires en eventueel om het geheel af te werken een sierlijke bedbank.

2

Meer dan een bed

Ten tweede omdat praktisch al uw wensen kunnen worden ingevuld. U creëert, styleert en combineert zodat het bed meer wordt dan een bed! Klassiek getint of geheel design gericht, Lammerts van Bueren denkt met u mee.

3

Gedegen advies

Ten derde omdat u bij Lammerts van Bueren een gedegen advies krijgt. Advies dat gebaseerd is op kennis van de merken en collecties en de anatomie van het menselijk lichaam. Verkregen door fabrieksbezoeken en training. Wij weten wat slaapcomfort is. U bent verzekerd van een vertrouwd advies!

4

Unieke bezorgservice

Als laatste omdat onze bezorgers een reputatie hebben in vakmanschap en service. Mensen die weten hoe belangrijk het voor u is dat u voor 100% tevreden bent met uw aanschaf. En mensen die u ook graag alles vertellen over het onderhoud van uw bed, waardoor u vele jaren lang plezier blijft houden van een Lammerts van Bueren bed!

Swissflex

Bekijk overige modellen

Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ik ben op de hoogte van wat er met mijn persoonsgegevens gebeurt en ga akkoord met de privacyverklaring.