Swissflex - Swissflex matrassen

Men moet zijn bed maken zoals men slapen wil. Dit oude gezegde gaat niet alleen op voor de lattenbodem, maar ook voor de keuze van de juiste matras. Met zijn matrasmodellen uit de serie 'Versa' creëert Swissflex een symbiose tussen geavanceerde technologie, perfecte afwerking en jarenlange ervaring. Voor de kern worden technologieën als Gomtex®, natuurlatex, mini-pocketveren en sinds januari 2014 ook de innovatieve en gepatenteerde materiaalcombinatie GELTEX® inside van Recticel toegepast. Alle kernvarianten van deze matrassen zijn verkrijgbaar in verschillende hardheidsgraden. De hoezen zijn eenvoudig afneembaar en in diverse uitvoeringen verkrijgbaar. Voor maximaal individueel comfort kunnen de matraskernen en -hoezen met elkaar worden gecombineerd.

GELTEX® inside is het resultaat van een consequente, uiterst professionele ontwikkeling van innovatieve materialen en state-of-the-art technologie, op basis van uitgebreid wetenschappelijk onderzoek en representatieve enquêtes onder consumenten. GELTEX® inside garandeert door hoogelastische gel en beproefd, ademend schuim de perfecte combinatie van drukverlaging, lichaamsondersteuning en ademend vermogen - de criteria van de Triangle of Sleep. De matras past zich dankzij de gepatenteerde GELTEX® inside-technologie aan elke beweging van het lichaam aan en ondersteunt en ontlast tegelijkertijd - een absolute allrounder!

Latex wordt uit de melk van de gummiboom (Hevea Brasiliensis) gewonnen. Voor de vervaardiging van Swissflex kernen wordt de latex met lucht opgeschuimd en in speciale vormen gegoten. In de uit één stuk vervaardigde kern wordt later de rode golf van Gomtex geplaatst. Zo ontstaat een matraskern met buitengewone ligeigenschappen: de puntelasticiteit en soepelheid van latex garanderen samen met de ondersteunende ergonomische eigenschappen van de synchroon precisie® techniek een nieuw geïntegreerd ligcomfort. De latexkernen voldoen aan de hoogste eisen: FCKW- en formaldehydevrij en gecertificeerd door öko-Tex Standard 100.

Gomtex is een speciaal ontwikkeld milieuvriendelijk HR polyurethaan koudschuim dat uitstekende ondersteuning biedt. De ademende en luchtige kernstructuur zorgt voor een bijzonder aangenaam liggevoel. De intelligente techniek die wordt toegepast voor vervaardiging van de kern, zorgt in combinatie met synchroon precisie® techniek voor een voortreffelijk liggevoel met naadloze ondersteuning van het volledige lichaam. Gomtex matraskernen zijn een hoogwaardig alternatief: vrijwel resistent voor microben, bacteriën en schimmel, conform de geldende milieueisen vervaardigd, FCKW- en formaldehydevrij en gecertificeerd door öko-Tex Standard 100.

De nieuwe materiaalcombinatie Gomtex met micro-pocketspring resulteert in een zeer dynamisch liggevoel. De boven- en onderkant van de matraskern bestaat uit Gomtex, met daartussen honderden micro-pockets. Elke pocket is apart ingenaaid in een hoesje en zorgt door de ideale dimensies voor een zachte dynamiek en hoge stabiliteit. Door de uitgebalanceerde verhouding van Gomtex en de zones met pockets ontstaat een tot op heden ongeëvenaard liggevoel - woorden kunnen het gevoel niet beschrijven, het lichaam wordt naadloos perfect ondersteund.

Swissflex biedt keuze uit verschillende matrashoezen (tijken) met een ultra-elastische schouderzone... En met een topper voegt u extra frisheid of extra warmte toe. Het gevoel van comfort was nog nooit zo intens.

Service

Daarom Lammerts van Bueren

1

Alle topmerken

Ten eerste omdat wij in onze unieke showroom álle topmerken presenteren. Bij ons vindt u alles op het gebied van gestoffeerde luxebedden en  achterwanden, boxsprings, bedomrandingen, matrassen, bedspreien, sierkussens, plaids, accessoires en eventueel om het geheel af te werken een sierlijke bedbank.

2

Meer dan een bed

Ten tweede omdat praktisch al uw wensen kunnen worden ingevuld. U creëert, styleert en combineert zodat het bed meer wordt dan een bed! Klassiek getint of geheel design gericht, Lammerts van Bueren denkt met u mee.

3

Gedegen advies

Ten derde omdat u bij Lammerts van Bueren een gedegen advies krijgt. Advies dat gebaseerd is op kennis van de merken en collecties en de anatomie van het menselijk lichaam. Verkregen door fabrieksbezoeken en training. Wij weten wat slaapcomfort is. U bent verzekerd van een vertrouwd advies!

4

Unieke bezorgservice

Als laatste omdat onze bezorgers een reputatie hebben in vakmanschap en service. Mensen die weten hoe belangrijk het voor u is dat u voor 100% tevreden bent met uw aanschaf. En mensen die u ook graag alles vertellen over het onderhoud van uw bed, waardoor u vele jaren lang plezier blijft houden van een Lammerts van Bueren bed!

Swissflex

Bekijk overige modellen

Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ik ben op de hoogte van wat er met mijn persoonsgegevens gebeurt en ga akkoord met de privacyverklaring.