Pullman boxspring - Silverline Collectie - Vancouver

v.a.
€ 2.495,00
Hoofdbord Vancouver
Anti-allergisch Ja

Een Pullman Silverline Vancouver boxspring is een gestoffeerde en verende matrasdrager, voorzien van een binnenveringinterieur. U zult merken dat een Pullman boxspring ongekend comfort geeft. Dit is te danken aan het originele Pullman patentveringinterieur en het originele Pullman pocketveringinterieur voor de verstelbare boxsprings. Beide interieurs veren over het totale bedoppervlak mee (dus ook de zijkanten). Het ambachtelijke handwerk én de beste kwaliteit materialen zorgen ervoor dat een Pullman boxspring garant staat voor jarenlang aangenaam slaapcomfort.

U kunt in deze set kiezen voor verschillende type boxspringbodems (in varierende prijsklassen), hieronder vindt u wat meer informatie over de verschillende types.

- Silverline Boxsprings (Vlak of Elektrisch Verstelbaar):

23cm Dikke 5-Zone pocketgeveerde boxspring, van zij tot zij geveerd in massief vurenhouten frame, optioneel als Elektrisch Verstelbare uitvoering leverbaar (2-motorig) tegen meerprijs. Deze wordt standaard geleverd met Radiografische Draadloze Afstandsbediening.

- Goldline Boxsprings (Vlak of Elektrisch Verstelbaar):

26cm Dikke 5-Zone pocketgeveerde boxspring, van zij tot zij geveerd in massief vurenhouten frame, optioneel als Elektrisch Verstelbare uitvoering leverbaar (2-motorig) tegen meerprijs. Deze wordt standaard geleverd met Radiografische Draadloze Afstandsbediening.

Service

Daarom Lammerts van Bueren

1

Alle topmerken

Ten eerste omdat wij in onze unieke showroom álle topmerken presenteren. Bij ons vindt u alles op het gebied van gestoffeerde luxebedden en  achterwanden, boxsprings, bedomrandingen, matrassen, bedspreien, sierkussens, plaids, accessoires en eventueel om het geheel af te werken een sierlijke bedbank.

2

Meer dan een bed

Ten tweede omdat praktisch al uw wensen kunnen worden ingevuld. U creëert, styleert en combineert zodat het bed meer wordt dan een bed! Klassiek getint of geheel design gericht, Lammerts van Bueren denkt met u mee.

3

Gedegen advies

Ten derde omdat u bij Lammerts van Bueren een gedegen advies krijgt. Advies dat gebaseerd is op kennis van de merken en collecties en de anatomie van het menselijk lichaam. Verkregen door fabrieksbezoeken en training. Wij weten wat slaapcomfort is. U bent verzekerd van een vertrouwd advies!

4

Unieke bezorgservice

Als laatste omdat onze bezorgers een reputatie hebben in vakmanschap en service. Mensen die weten hoe belangrijk het voor u is dat u voor 100% tevreden bent met uw aanschaf. En mensen die u ook graag alles vertellen over het onderhoud van uw bed, waardoor u vele jaren lang plezier blijft houden van een Lammerts van Bueren bed!

Pullman boxspring

Bekijk overige modellen

Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ik ben op de hoogte van wat er met mijn persoonsgegevens gebeurt en ga akkoord met de privacyverklaring.