4/4

Northbeds - Nordkapp

De Nordkapp is het nieuwste topmodel van North Beds en biedt uitstekende comfort en kwaliteit. U heeft de keuze uit twee alternatieve topmatrassen: de Exclusive Edge Latex met ventilatie of Exclusive Latex. Beide topmatrassen zijn gemaakt van hoogwaardige stretchstof en exclusieve latex, waarvan de hoes op 60º wasbaar is. Alle materialen in dit bed zijn zorgvuldig geselecteerd. Het bed heeft vier lagen pocketveren en het matras beschikt over het Serenity Duo Pocket veersysteem. Daarnaast beschikt het matras over zeven actieve zones. Dit zorgt voor een extra zachte schouderzone en een goede rug- en heupondersteuning. De veren van het matras zijn afgedekt met een laag Clima latex voor nog meer comfort.

Verkrijgbaar in de maten:

120 x 200                                180 x 200

120 x 210                                180 x 210

140 x 200                                200 x 200

140 x 210                                200 x 210

160 x 200

160 x 210

Service

Daarom Lammerts van Bueren

1

Alle topmerken

Ten eerste omdat wij in onze unieke showroom álle topmerken presenteren. Bij ons vindt u alles op het gebied van gestoffeerde luxebedden en  achterwanden, boxsprings, bedomrandingen, matrassen, bedspreien, sierkussens, plaids, accessoires en eventueel om het geheel af te werken een sierlijke bedbank.

2

Meer dan een bed

Ten tweede omdat praktisch al uw wensen kunnen worden ingevuld. U creëert, styleert en combineert zodat het bed meer wordt dan een bed! Klassiek getint of geheel design gericht, Lammerts van Bueren denkt met u mee.

3

Gedegen advies

Ten derde omdat u bij Lammerts van Bueren een gedegen advies krijgt. Advies dat gebaseerd is op kennis van de merken en collecties en de anatomie van het menselijk lichaam. Verkregen door fabrieksbezoeken en training. Wij weten wat slaapcomfort is. U bent verzekerd van een vertrouwd advies!

4

Unieke bezorgservice

Als laatste omdat onze bezorgers een reputatie hebben in vakmanschap en service. Mensen die weten hoe belangrijk het voor u is dat u voor 100% tevreden bent met uw aanschaf. En mensen die u ook graag alles vertellen over het onderhoud van uw bed, waardoor u vele jaren lang plezier blijft houden van een Lammerts van Bueren bed!

Northbeds

Bekijk overige modellen

Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ik ben op de hoogte van wat er met mijn persoonsgegevens gebeurt en ga akkoord met de privacyverklaring.