Hästens - Auroria

Evenwichtige zachtheid en een combinatie van veersystemen definiëren Hästens Auroria, een continentaal bed met een zachtere persoonlijkheid. Stiksels aan de zijkant in dubbele rijen in een patroon ontwikkeld voor dit bed geven structuur aan zijn vorm en stabiliteit, terwijl hoeken van vlas versterking bieden van binnenuit. Er zijn mensen die zeggen dat Auroria op een speciale manier beweegt, we stellen voor dat je het zelf uitprobeert.

Service

Daarom Lammerts van Bueren

1

Alle topmerken

Ten eerste omdat wij in onze unieke showroom álle topmerken presenteren. Bij ons vindt u alles op het gebied van gestoffeerde luxebedden en  achterwanden, boxsprings, bedomrandingen, matrassen, bedspreien, sierkussens, plaids, accessoires en eventueel om het geheel af te werken een sierlijke bedbank.

2

Meer dan een bed

Ten tweede omdat praktisch al uw wensen kunnen worden ingevuld. U creëert, styleert en combineert zodat het bed meer wordt dan een bed! Klassiek getint of geheel design gericht, Lammerts van Bueren denkt met u mee.

3

Gedegen advies

Ten derde omdat u bij Lammerts van Bueren een gedegen advies krijgt. Advies dat gebaseerd is op kennis van de merken en collecties en de anatomie van het menselijk lichaam. Verkregen door fabrieksbezoeken en training. Wij weten wat slaapcomfort is. U bent verzekerd van een vertrouwd advies!

4

Unieke bezorgservice

Als laatste omdat onze bezorgers een reputatie hebben in vakmanschap en service. Mensen die weten hoe belangrijk het voor u is dat u voor 100% tevreden bent met uw aanschaf. En mensen die u ook graag alles vertellen over het onderhoud van uw bed, waardoor u vele jaren lang plezier blijft houden van een Lammerts van Bueren bed!

Hästens

Bekijk overige modellen

Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.