Swissflex - Ambiente 500

Wanneer technologische perfectie samensmelt met vrijheid van design wordt alles mogelijk. Slapen wordt een kunst. Dit is de miraculeuze ontmoeting tussen comfort en schoonheid. En misschien wel het perfecte evenwicht tussen droom en realiteit...

Voor grenzeloos comfort met frameloze lattenbodem. Met een strak en tijdloos design, harmonieuze luxueuze materialen en fascinerende kleurinterpretaties. Optimaal comfort en in combinatie met een luxe uitstraling. Niet alleen optisch lijkt de lattenbodem te zweven, ook lichamelijk ervaart u een groot gevoel van luchtigheid.

Met de accessoires van het Swissflex Ambiente 500 programma maakt u van uw Swissflex uni20 of uni22 lattenbodem uw eigen designmeubel.

De Swissflex Ambiente-lijn biedt verschillende accessoires voor uw bed, waarmee u het slaapcomfort zowel optisch als functioneel nog meer kunt verhogen. Ze worden vervaardigd in samenwerking met ontwerper Sascha Ulber - en met liefde voor kwaliteit.

De perfect bij de lattenbodem passende designpoten versterken de zwevende uitstraling van de lattenbodem. Het dragende deel is van aluminium, de poot van hout of aluminium. Als verfraaiing is de designpootset met een aluminium lengteprofiel kort of lang leverbaar.

De bedden uit de Ambiente-lijn hebben een licht en slank design, brengen een modern en ongecompliceerd levensgevoel over en combineren alle voordelen die het merk Swissflex te bieden heeft. Een voorbeeld hiervan is het Side Moving System, dat het mogelijk maakt om van een tweepersoonsbed heel eenvoudig twee eenpersoonsbedden te maken.

Het prachtig vormgegeven Ambiente hoofdbord geeft de Ambiente 500 een markante uitstraling: het maakt van de lattenbodem op poten een waar designbed. Ook verkrijgbaar in o.a. de mooiste Kvadrat stoffen, 1-delig of XL 2-delig.

De elegante nachttafels vormen naast de functionele kwaliteiten ook optisch een bijzondere verfraaiing van de Ambiente 500. De zijtafel is voorzien van een schuiflade en een optionele leeslamp kan direct aan de nachttafel bevestigd worden.

Zo veelzijdig als uw leven is, zo persoonlijk zijn de opties en combinatiemogelijkheden van het Swissflex Ambiente 500 programma. Want wie op wolken slaapt, heeft ook een hemelse omgeving verdiend.

Service

Daarom Lammerts van Bueren

1

Alle topmerken

Ten eerste omdat wij in onze unieke showroom álle topmerken presenteren. Bij ons vindt u alles op het gebied van gestoffeerde luxebedden en  achterwanden, boxsprings, bedomrandingen, matrassen, bedspreien, sierkussens, plaids, accessoires en eventueel om het geheel af te werken een sierlijke bedbank.

2

Meer dan een bed

Ten tweede omdat praktisch al uw wensen kunnen worden ingevuld. U creëert, styleert en combineert zodat het bed meer wordt dan een bed! Klassiek getint of geheel design gericht, Lammerts van Bueren denkt met u mee.

3

Gedegen advies

Ten derde omdat u bij Lammerts van Bueren een gedegen advies krijgt. Advies dat gebaseerd is op kennis van de merken en collecties en de anatomie van het menselijk lichaam. Verkregen door fabrieksbezoeken en training. Wij weten wat slaapcomfort is. U bent verzekerd van een vertrouwd advies!

4

Unieke bezorgservice

Als laatste omdat onze bezorgers een reputatie hebben in vakmanschap en service. Mensen die weten hoe belangrijk het voor u is dat u voor 100% tevreden bent met uw aanschaf. En mensen die u ook graag alles vertellen over het onderhoud van uw bed, waardoor u vele jaren lang plezier blijft houden van een Lammerts van Bueren bed!

Swissflex

Bekijk overige modellen

Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ik ben op de hoogte van wat er met mijn persoonsgegevens gebeurt en ga akkoord met de privacyverklaring.

Coronavirus

Beste klant,

Met dit bericht willen we u informeren over de maatregelen met betrekking tot het coronavirus. Laten we voorop stellen dat de gezondheid van onze klanten en medewerkers natuurlijk de hoogste prioriteit heeft.

Onze winkel blijft geopend, maar wij nemen het corona virus zeer serieus en houden ons aan de genoemde voorschriften en adviezen van het RIVM. Gelukkig zijn er bij Veluwsch Slapen geen tekenen van besmetting gesignaleerd en kan onze winkel gewoon open blijven. Wel zijn wij extra alert en hebben wij de volgende maatregelen genomen om verdere verspreiding van COVID-19 tegen te gaan:

  • Iedereen van ons personeel die zich niet 100% fit voelt blijft thuis. Ook al is het 'slechts' een verkoudheid. Veiligheid boven alles;
  • We schudden geen handen meer en proberen fysiek contact zoveel mogelijk te vermijden;
  • Onze winkel wordt extra schoongemaakt. alles wordt regelmatig gedesinfecteerd.
  • Bij het proefliggen wordt er voor iedere nieuwe klant een nieuwe sloop over het testkussen gelegd;
  • Indien u de drukte wilt mijden, dan is het mogelijk om in overleg en op afspraak onze winkel buiten openingstijden te bezoeken.

We hopen met dit bericht iedereen voldoende te hebben geïnformeerd. Mochten er vragen zijn, bel of mail ons gerust via info@lammertsvanbueren.com of 0318-304323.