7/7

Wonderland - A8

v.a.
€ 2.940,00
Hoofdmatras Exclusive Pocket, 8-slags
Vulling Latex 2,5 cm
Bodem Lattenbodem met verende ophanging en instelbare stevigheid
Maat (cm) 192x206

Bij de Wonderland Adaptive™ kunt u de stevigheid van uw bed instellen door de drie pocketveringcassettes zacht, medium en stevig te verplaatsen. Op deze eenvoudige manier kunt u zelf de stevigheid van uw Wonderland bed kiezen. U kunt zelf de stevigheid onder uw heup en schouder bepalen. Bovendien wordt de aanpassing optimaal als u de lamellen in het lattenbodemframe van het bed aanpast.

Service

Daarom Lammerts van Bueren

1

Alle topmerken

Ten eerste omdat wij in onze unieke showroom álle topmerken presenteren. Bij ons vindt u alles op het gebied van gestoffeerde luxebedden en  achterwanden, boxsprings, bedomrandingen, matrassen, bedspreien, sierkussens, plaids, accessoires en eventueel om het geheel af te werken een sierlijke bedbank.

2

Meer dan een bed

Ten tweede omdat praktisch al uw wensen kunnen worden ingevuld. U creëert, styleert en combineert zodat het bed meer wordt dan een bed! Klassiek getint of geheel design gericht, Lammerts van Bueren denkt met u mee.

3

Gedegen advies

Ten derde omdat u bij Lammerts van Bueren een gedegen advies krijgt. Advies dat gebaseerd is op kennis van de merken en collecties en de anatomie van het menselijk lichaam. Verkregen door fabrieksbezoeken en training. Wij weten wat slaapcomfort is. U bent verzekerd van een vertrouwd advies!

4

Unieke bezorgservice

Als laatste omdat onze bezorgers een reputatie hebben in vakmanschap en service. Mensen die weten hoe belangrijk het voor u is dat u voor 100% tevreden bent met uw aanschaf. En mensen die u ook graag alles vertellen over het onderhoud van uw bed, waardoor u vele jaren lang plezier blijft houden van een Lammerts van Bueren bed!

Wonderland

Bekijk overige modellen

Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ik ben op de hoogte van wat er met mijn persoonsgegevens gebeurt en ga akkoord met de privacyverklaring.